Skip to main content

Pölkky Kuusamo – LP Viesti 8.2.2023 klo 18.00

Pölkky Kuusamo kohtaa uudet pelaajansa esittelevän LP Viestin

Sarjataulukossa kolmantena oleva Pölkky Kuusamo saa vieraita keskiviikkona Salosta, kun viidentenä oleva LP Viesti saapuu Kuusamoon. Pölkyllä on pisteitä 38 ja pelattuna 21 ottelua. Kaksi peliä vähemmän pelanneella LP Viestillä on 31 sarjapistettä. Runkosarjan kärkipaikkaa pitää Puijo Wolley 45 pisteellä ja kakkosena on LP Kangasala 39 pisteellä. LP Viestin ja Pölkyn välissä on OrPo 35 pisteellä. Tällä hetkellä nämä viisi joukkuetta ovat lähimpänä kisaamassa pääsystä pudotuspelien alkaessa neljän parhaan joukkoon.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa ja kumpikin on voittanut kotikentällään puhtaasti 3-0. Molemmat joukkueet ovat vahvistuneet kevätkaudelle kahdella yleispelaajalla. Pölkky sai joulutauon aikana riveihinsä Carlyle Nusbaumin ja Madeline Palmerin. Kumpikin pelaaja on esittänyt kelpo otteita, mutta joukkueeseen nivoutuminen vie oman aikansa. LP Viesti hankki kaksi pelaajaa siirtoajan umpeutumisen loppuhetkillä. Pelaajat ovat Jordan Lockwood (22, 186, USA) sekä Andela Kovac (22, 183, Bosnia-Hertsegovina). Heille kummallekin tämä on ensi esiintyminen Mestaruusliigassa. LP Viestillä on ollut monia vastoinkäymisiä kauden mittaan ja kovin isku oli ehkä Dagmar Boomin kauden keskeytyminen vuoden alun Nurmo-pelissä loukkaantumiseen.

LP Viestin ylivoimaisesti paras pisteiden tekijä on ollut pistepörssiä ylivoimaisesti johtava hakkuri Saana Lindgren (400 p.). Pölkky Kuusamon pisteiden tekeminen on jakautunut tasaisemmin pelaajien kesken. Pölkyn pistepörssin kärjessä on tämän vuoden alun hakkurina pelannut Breana Runnels (295 p.), joka on palkittu parissa viimeisessä pelissä joukkueensa parhaana pelaajana. LP Viestin takakentän lukkona on maajoukkuelibero Netta Laaksonen 140 liigaottelun kokemuksella. Viime keväänä naisten maajoukkueeseen noussut Pölkyn libero Sanna Häkkinen on parantanut otteitaan aika tavalla kauden edetessä. Häkkinen on liigan kokeneinta kaartia yli 400 liigapelin kokemuksellaan.

Sotiris Gkotsis:

– Keskiviikon peli on tärkeä molempien joukkueiden pyrkimyksille neljän parhaan joukkoon. Odotettavissa on tiukka ja vaativa peli. Viestillä on kaksi uutta pelaajaa, jotka ovat ensimmäistä kertaa kokoonpanossa ja antavat joukkueelle lisää vaihtoehtoja ja ratkaisuja. Tiedämme heistä enemmän huomisen pelin jälkeen.

Keskiviikkoillan ottelussa on mielenkiintoista seurata millä kokoonpanolla LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen marssittaa pelaajansa kentälle. Pölkky Kuusamon kotitaika on kestänyt koko kauden ja varmuudella myös LP Viesti yrittää saada sitä murrettua.

Tervetuloa seuraamaan mielenkiintoista lentopallo-ottelua ja toivotaan paikalle runsaslukuista yleisöä, koska katsojat ja heidän kannustus tuovat tunnelmaa pelihalliin.

Pölkky Kuusamo – LP Viesti
8.2.2023 klo 18.00
Kuusamon liikuntakeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *