Skip to main content

Pölkky Kuusamo – LP Kangasala 4. finaalipeli

Pölkky Kuusamo onnistui ryöstämään voitot kummastakin LP Kangasalan kotiareenalla pelatusta ottelusta ja johtaa nyt finaalisarjaa otteluvoitoin 3-0. Viimeisin torstaina pelattu ottelu oli huikea jännitysnäytelmä, jossa Pölkky osoitti jälleen kovuutensa nousemalla tukalasta tilanteesta otteluvoittoon. Tätähän Pölkky joutui ja sai harjoitella sekä puolivelierissä ArVoa että välierissä Puijoa vastaan. Tähän astisista nousuista kovin suoritus oli avauspelissä ArVoa vastaan, jossa Pölkky nousi ottelupallotilanteesta 16-24 erävoittoon ja käänsi ottelun itselleen.

Finaalisarja on edelleen kesken ja mestaruus ratkeaa vasta sitten, kun jommalla kummalla joukkueista on neljä otteluvoittoa. Pölkyllä on ensimmäinen mahdollisuus katkaista sarja sunnuntaina klo 17 kotiareenallaan. Tarvittaessa pelataan vielä maanantaina ja varapäiviä on vielä sen jälkeen yksi ottelu Kangasalla ja tarvittaessa seitsemäs peli viikon päästä sunnuntaina Kuusamossa.

Kevät on tarjonnut jälleen kerran huikeita otteluita ja samaa lentopalloherkkua on tarjolla nyt sunnuntaina klo 17 Kuusamon Liikuntakeskuksessa.

Tervetuloa paikan päälle kannustamaan ja nauttimaan pelistä sankoin joukoin!

Otteluistäntänä on Ravintola Talonpäytä. Katsojille pullakahvit tarjoaa Koillismaan Osuuskauppa.

Pölkky Kuusamo – LP Kangasala
14.4.2024 klo 17.00
Kuusamon Liikuntakeskus

Liput 25€, alle 15-vuotiaat ilmainen sisäänpääsy.
Ennakkoliput lippu.fi:stä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *