Skip to main content

Pölkky Kuusamo – JymyVolley 23.2.2023

JymyVolleyn vuoro haastaa Pölkky Kuusamon vahvaa kotipeliä

Sarjakakkonen Pölkky Kuusamo palaa pelikentille lähdes kahden viikon ottelutauon jälkeen ja saa vastaansa Mestaruusliigan häntäpäähän jumittuneen JymyVolleyn. Tällä kaudella ottelut ovat olleet tiukkoja sarjasijoituksesta riippumatta, joten Kuusamon liikuntakeskuksessa nähtäneen jälleen hyvä taistelu sarjapisteistä. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa marraskuussa JymyVolley nappasi kaksi erää Pölkyn kotikentällä. Tammikuussa Pölkky haki selkeän 3-0 vierasvoiton Nurmossa pelatussa ottelussa.

Pölkky Kuusamo on parantanut vuoden vaihtumisen jälkeen otteitaan myös vieraspeleissä ja haki pari viikkoa sitten täyden pistepotin Orivedeltä ja Kangasalta. Joukkue on hävinnyt vuoden alkuun yhdeksästä ottelustaan vain yhden Rovaniemellä huippupelin pelanneelle Arctic Volleylle. Edellisessä kotipelissään Pölkky otti tylyn 3-0 voiton vahvaa kevätvirettä esittäneestä Cup-mestari Hämeenlinnasta.

JymyVolleyn voitti edellisessä pelissään viime sunnuntaina kotikentällä LiigaPlokin erin 3-1. Kauden vahvoihin suorituksiin kuuluu myös tammikuun puolivälin vieraskentän 3-2 voitto LP Kangasalasta. Ennen Kuusamon tuloa joukkue pelaa torstaina Rovaniemellä Arctic Volleyta vastaan. Arvo käy kovaa taistelua viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Pölkky Kuusamo on voittanut kotikentällä kaikki 12 otteluaan. Tämä on Pölkyn kolmanneksi viimeinen runkosarjan ottelu. Jäljelle jää vielä vieraspeli LiigaPlokia ja kotipeli Arctic Volleyta vastaan. Pölkky taistelee runkosarjan sijoista 1.-3. Viimeisten pelien puhtaalla sarjalla joukkue varmistaisi ainakin runkosarjan toisen sijan.

Sotiris Gkotsis:

-Meillä on jäljellä vielä kolme runkosarjan peliä, joista ensimmäinen on huomenna Nurmoa vastaan. Seuraavat kolme peliä ovat meille kuin finaaleja ja sellaisina aiomme käsitellä niitä. Ensimmäinen tavoitteemme on pelata samalla tasolla kuin viime peleissämme. Nurmo pelaa ilman paineita ja on hyvä joukkue. Tarvitsemme sata prosenttisen pelimme saadaksemme halutun tuloksen.

Kuusamon liikuntakeskusen viimeisissä peleissä katsomossa on ollut jo pudotuspelien tunnelma. Toivotaan yleisön saapuvan paikalle myös runkosarjan viimeisiin otteluihin kannustamaan suosikkejaan.

Otteluisäntänä Tunturirakennus Oy.

Pölkky Kuusamo – JymyVolley
23.2.3023 klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *