Skip to main content

Pölkky – WoVo 5.12.2021

Pölkky Kuusamo kohtaa sunnuntaina klo 17 alkavassa ottelussa WoVo Rovaniemen. Tämä on joukkueiden toinen kohtaaminen. Edellisen lokakuun lopulla Kuusamossa pelatun ottelun Pölkky voitti 3-0. Kolmannen kerran joukkueet kohtaavat Rovaniemellä tammikuun alussa ensi vuoden puolella.

Pölkky on sarjataulukossa kolmantena 12 voitolla ja kahdella tappiolla. Edellä ovat ottelun enemmän pelanneet LP Viesti ja LP Kangasala. WoVo on sarjassa yhdeksäntenä viidellä voitolla ja yhdeksällä tappiolla. Sijoilla 7-10 on tasaista, sillä neljällä joukkueella on 16 sarjapistettä. WoVolla on alla neljä tappiota, joihin mahtuu yksi sarjapiste Puijo Wolleylta. Pölkyllä puolestaan on alla neljä voittoa, joista joukkue menetti yhden sarjapisteen OrPolle.

WoVon pelaajista suurimman pistemäärän 173 on tehnyt hakkuri Saana Lindgren. Seuraavina ovat yleispelaaja Riikkaliisa Kärkkäinen 121 p. sekä keskitorjuja Alves Ramos 117 p. Pölkystä suurimman pistemäärän on tehnyt yleispelaaja Carlyle Nusbaum 186. Seuraavina ovat hakkuri Julie Lengweiler 179 p., yleispelaaja Adeja Lambert 143 p. sekä keskitorjujat Linda Andersson (106) ja Ella Autere 102 pisteellä.

Venla Huurne:
– Parin vieraspelireissun jälkeen on taas huippua palata kotisaliin. Nurmo-pelin jälkeen on ehditty hieman levätä ja nyt pari päivää valmistautua Wovo-peliin. Pelistä odotan kovaa taistelua pohjoisen joukkueiden kesken. Varmasti saamme tehdä kovasti töitä, jotta sarjapisteet jäävät Kuusamoon.

Pölkyn ottelutahti on todella raskas. Seuraavan kahden viikon aikana joukkue pelaa vielä viisi ottelua ja sunnuntain WoVo-kohtaaminen on tämän vuoden puolella toiseksi viimeinen kotiottelu. Pölkky pelaa vieraspelit vielä LP Viestiä, LP-Vampulaa ja Puijo Wolleyta vastaan.

Ottelupaikalle pääsy edellyttää Koronapassin käyttöä. Maskin käyttöä suositellaan.

Tervetuloa kannustamaan omia suosikkejanne ja joukkueita hyvään peliesitykseen!

Pölkky vs. WoVo
5.12.2021 klo 17.00
Kuusamon liikuntakeskus