Skip to main content

Pölkky – WoVo 27.10.2021

Pölkky kohtaa keskiviikkona WoVo Rovaniemen Kuusamon liikuntakeskuksessa klo 18.30 alkavassa ottelussa. Joukkueet pelasivat ennen kauden alkua neljä 4-eräistä harjoitusottelua, jotka päättyivät kaikki Pölkyn selkeään voittoon.

 
WoVo on vahvistunut kauden kynnyksellä kahdella pelaajalla, jotka ovat meksikolainen 170 senttinen passari Sashiko Sanay sekä kokenut, 190 sentttinen, 29 vuotias brasilialainen keskitorjuja Anny Caroliny Ramos. Joukkue on vahvistunut muutenkin viime kaudesta. Uusia pelaajia ovat Nelli Rantanen (yp/hakkuri), slovakialainen yleispelaaja Martina Konecna sekä keskipelaajat Assi Vainikka ja Larisa Lehtoranta. Joukkueen vahvoja syömähampaita ovat viime kaudella todellisen läpimurron tehnyt hakkuri Saana Lindgren, yleispelaajat Oona Viljanen ja Riikkaliisa Kärkkäinen sekä harjoituspeleissä mainioita otteita esittänyt joukkueen ainoa libero Janina Laine.
 
Pölkyn sijoitus sarjataulukossa on toisena (18 p, 6V, 1H). Sarjaa johtaa yhden ottelun Pölkkyä enemmän pelannut LP Viesti. WoVon sijoitus on yhdeksäs (6 p, 2V, 4H). WoVo on hävinnyt vieraskentällä OrPolle, LP-Vampulalle ja LiigaPlokille sekä kotona LP Viestille. Voittosarakkeessa ovat selkeät 3-0 kotivoitot Helsinki Volleysta ja Kuortaneesta.
 
Pölkky Kuusamon alkukausi on ollut vahvaa pelaamista. Joukkue on hävinnyt seitsemässä ottelussa ainoastaan neljä erää, yhden erän LP Kangasalalle ja kolme erää ainoassa tappiossaan LP Viestille. Loput viisi ottelua ovat päättyneet suoraan 3-0 voittoihin.
 
Sotiris Gkotsis, päävalmentaja Pölkky:
– WoVo on vahvistunut kahdella pelaajalla siitä kun pelasimme harjoituspelit ennen kauden alkua. Passari ja keskitorjuja ovat parantaneet joukkueen suorituskykyä, joten odotan heiltä hyvää peliä. Lauantain ottelussa Plokia vastaan teimme vahvan suorituksen ja meidän täytyy pystyä samaan onnistuaksemme. Tavoitteemme on pelata yhtä keskittyneesti ja laadukkaasti.
 
WoVon peli on hakenut uomiaan kauden alussa ja joukkue tulee varmuudella parantamaan sijoitustaan kauden edetessä. Pölkky Kuusamon keskviikkoillan tavoitteena on yrittää siirtää WoVon nousua ainakin yhdellä ottelulla eteen päin.
 
Tervetuloa paikanpäälle seuraamaan viihdyttävää lentopallo-ottelua!
 
Pölkky vs. WoVo
27.10.2021 klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus