D-junioreiden tiikerisarjan turnaus Oulunsalossa

D-junnut jatkoivat tiikerisarjan pelejään lauantaina 27.11 Oulunsalossa. Itse en päässyt mukaan, mutta sain hankittua tilalleni kaksi hyvää valmentajaa Iidan ja Mintun. Vaikka valmentajat olivat erit niin pelit menivät hienosti eli tuloksena oli 2 voitttoa, tasapeli sekä tappio; kehityssuunta on ylöspäin.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui ennakkoon jo kovaksi tiedetty Salsa Sininen. Tässä vaikeutta kovan vastustajan lisäksi toi ensimmäisen pelin jännitys. Päästimme erien alussa vastustajan liikaa karkuun ja vaikka kirimme hyvin niin se ei riittänyt vielä haastamaan Salsaa, mutta tehdään se sitten heidän kotikentällään; tästä tappio 2-0.

Toisessa pelissä vastaan hyökkäsi Osvan omat pojat. Tytöt eivät säikähtäneet poikia vaan naputtelivat siitä 2-0 voiton. Ensimmäisessä erässä tuli liikaa syöttövirheitä, mutta toiseen erään sekin sitten korjautui. Tytöt tsemppasivat hyvin toisiaan hienosti myös epäonnistumisten aikana.

Kolmannesta pelistä Kuohua vastaan tulikin sitten oikea trilleri. Se päättyi 1-1 ja erät menivät 26-24 Kuohulle ja 25-23 meille. Pelissä oli virheet minimissään ja hienoja hakuja tehtiin. Äänen käyttö puuttui kentältä joka aiheutti sitten hieman sekaannusta.

Viimeinen peli Kempeleen Vincoa olikin sitten päivän parasta peliä ja se palkittiin 2-0 voitolla. Joka palloa tavoiteltiin ja passipeli parani huomattavasti.

Tästä meillä on hyvä jatkaa kohti vuoden viimeistä turnausta 11.12. Raaheen. Iso Kiitos Mintulle ja Iidalle valmennuksesta sekä kuljettaja/katsomovalmentaja Mikolle.

Otteluraportti kirjoitettu Mintun ja Iidan kirjoituksen pohjalta.