Pölkky – LiigaPloki 16.12.2021

Pölkky ja LiigaPloki kohtaavat toistamiseen Kuusamossa

Sarjakakkonen Pölkky Kuusamo saa vastaansa torstaina klo 18.30 seitsemäntenä olevan LiigaPlokin. Plokilla on tilillä seitsemän voittoa ja yhdeksän tappiota 16 ottelussa. Yhden ottelun enemmän pelannut Pölkky on voittanut 14 ja hävinnyt kolme kertaa. Pölkky voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen lokakuun lopussa Kuusamossa 3-0.

LiigaPlokin kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet tappioihin, joista viimeisin tuli viikko sitten kotona 2-3 JymyVolleyta vastaan. Edellinen ottelu päättyi Orivedellä kotijoukkueen 3-1 voittoon. Ennen Kuusamoon tuloa Ploki pelaa keskiviikkona Rovaniemellä WoVoa vastaan. Pölkky pelasi edellisen ottelunsa maanantaina LP Viestiä vastaan Salossa ja kotijoukkue vei voiton viisieräisessä kamppailussa lukemin 3-2. Sunnuntaina Pölkky haki 3-0 vierasvoiton LP-Vampulasta. Matkustamisen ja yhden välipäivän jälkeen Pölkky pelaa jo Plokia vastaan. Kyseessä on Pölkyn viimeinen kotiottelu tälle vuodelle. Lauantaina on vielä peli Puijo Wolleyta vastaan Kuopiohallin yhteispelipäivä-tapahtumassa klo 14.

LiigaPloki on vahvistunut uudella pelaajalla, joka on amerikkalainen 185 cm  mittainen yleispelaaja Sydney Wetterstrom. Hän on pelannut yhden ottelun ja keräsi joukkueensa suurimman pistemäärän 26/+17 Nurmoa vastaan.

Sotiris Gkotsis:
– Tavoitteemme huomiselle on saada voitto. LiigaPlokilla on uusi yleispelaaja jolloin Anna Yefremenko pelaa hakkurina. Meidän pitää tutkia mitä uutta he tuovat peliin ja varautua siihen omassa pelissämme. Meillä on vielä kaksi peliä jäljellä ennen taukoa ja haluamme päättää tämän vuoden parhaalla mahdollisella tavalla.

Pölkky Kuusamon joulukuun otteluohjelma on haastava. Viimeisen kuukauden aikana joukkue on pelannut kahdeksan peliä, joista viisi on ollut vieraspelejä kolmella eri pelireissulla. Vielä on puserrettava kaksi peliä ennen kahden ja puolen viikon mittaista joulutaukoa.

Kuusamon liikuntakeskuksessa on odotettavissa torstaina hieno taistelu kahden laadukkaan joukkueen kesken. Tervetuloa kannustamaan taisteleva ja sitkeä kotijoukkue voittoon!

Pölkky Kuusamo vs. LiigaPloki
16.12.2021 klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus

Katsojien tulee esittää Koronapassi, jonka saa ladattua sähköisesti kirjautumalla Omakantaan www.kanta.fi. Koronapassi voi olla myös paperille tulostettu.