Nosto

D1 tiikereiden syksyn viimeinen turnaus Raahessa

Lauantaina 11.12. D1-junnut matkasivat Raaheen ja syksyn viimeiseen Tiikerisarjan turnaukseen. Ensimmäinen ottelu oli Osvan joukkuetta vastaan josta muodostuikin hieman sellainen lämmittelypeli. Meidän tytöt olivat alusta asti niskanpäällä ja missään välissä ei tullut sellaista hyvänolon tunnetta vaan pelasimme hyvällä tasolla koko ottelun; voitto Kuusamoon 2-0 (25-6 ja 25-9).

Seuraavana vastaamme tuli toinen poikajoukkue Kempeleestä ja tämä tiedettiin kovemmaksi vastukseksi. Ensimmäisen erän alku oltiin selvästi vastaanottavana osapuolena, mutta aikalisän jälkeen käänsimme kurssin ja otimme erän kotiin luvuin 25-23. Kempeleen joukkueeseen kuului niin paljon porukkaa, että he vaihtoivat toiseen erään joukkuetta. Toinen erä oli hieman helpompi, mutta sekään ei ollut läpihuuto juttu vaan erä meille 25-19 ja ottelu 2-0. Kaiken kaikkiaan kahdessa ensimmäisessä pelissä pelasimme hyvin suunnitellusti ja virheet olivat minimisään; jaksoimme myös vaikeassakin tilanteessa taistella ja uskoa omaan tekemiseen.

Kolmannessa pelissä Kuohua vastaan tapahtui jotain outoa, koska meidän pelimme katosi kokonaan ja olimme aivan vastaantulijoita. Erät eivät olleet mitään läpihuuto juttuja, mutta olimme kuitenkin alusta asti takaa-ajajia. Virheiden määrä lisäytyi huomattavasti ja peli-ilme muuttui väkinäiseksi; aikalisäkään ei auttanut asiaa. Tästä siis voitto Kuohulle 2-0.

Viimeisenä oli arviolta vaikein ottelu eli vastaan tuli järjestävän seuran joukkue Salsa Sininen joka ei ollut hävinnyt aikaisemmissa turnauksissa kuin yhden erän. Aloitimme todella hyvin ja ennakkoluulottomasti ja otimmekin erän alun hallintaamme ja johdimme sitä jo 15-7, mutta sitten lopetimme pelaamisen ja päästimme Salsan peliin mukaan ja erävoittoon. Toisessa erässä oli muutama hyvä taistelu, mutta peli meni Salsalle 2-0. Turnauksen jälkeen lähdimme paluumatkalle hyvillä mielin ja autossa laulettiin johon myös valitettavasti valmentajakin osallistui; kappalevalikoimassa oli joululauluja sekä Antti Tuiskua.

Kokonaisuutena syksy oli todella hyvä ja nousujohteinen; minä sekä vanhemmat voimme olla todella ylpeitä joukkueesta. Viimeinen turnaus näytti minulle, että olen tehnyt jotain oikein treeneissä, koska palloja haettiin todella hyvin ja pallot pelattiin loppuun saakka.

Haluan näin syksyn osalta kiittää vanhempia, sekä tukijoitamme Marko Kauppinen Pörhöltä sekä Linnaxia. Vielä viikko harjoittelua ja sitten siirrymme kinkunsyöntiin ja palaamme asiaan taas tammikuussa. Hyvää Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta 2022 kaikille !!