Skip to main content

Pölkky vs. WoVo 9.12.2017

Pölkky ja WoVo päättävät syyskautensa Kuusamossa.
 
Kohtuullisen alkukauden pelannut Pölkky ja nuorella joukkueella kauteen lähtenyt vielä voitoitta oleva WoVo Rovaniemi kohtaavat lauantaina Kuusamon liikuntakeskuksessa klo 17.00 alkavassa ottelussa. Joukkueet kohtasivat lokakuussa Rovaniemellä ja silloin Pölkky vei ottelun suoraan 3-0. Tuleva joulutauko on WoVolla paljon pitempi kuin Pölkyllä, sillä WoVo pelaa seuraavan kerran vasta 14.1.2018 Nurmossa Jymyä vastaan. Nurmo puolestaan saapuu Pölkyn vieraaksi jo uuden vuoden toisena päivänä. Pölkyn ottelutauko on sentään kolmen viikon mittainen.
 
WoVo on saanut riveihinsä aikaisemmin passarina tunnetun Outi Polson, joka on pelannut kahdessa viime pelissä liberon tontilla. Samalla joukkueen viiden erävoitottoman ottelun putki meni poikki ja WoVo on pelannut kaksi viimeistä peliään häviten LP Kangasalalle 2-3 ja OrPolle 1-3. Jonkinlaisesta ryhtiliikkeestä voidaan siis puhua.
 
Pölkyn kolme viimeistä peliä ovat olleet 3-0 pelejä. Kaksi ensimmäistä päättyivät 3-0 voittoihin LP-Vampulasta ja LP Kangasalasta. Viimeisimpänä oli ehkä yllättävänkin selvä 0-3 tappio vahvasti ja virheettömästi pelanneelle OrPolle. Toki Pölkyn peleissä on näkynyt tiivis ottelutahti europeleineen ilman harjoittelutaukoja. Tästä syystä on hyvinkin ymmärrettävää, että tällä viikolla pelatutut Suomen Cupin puolivälieräottelut Puijoa vastaan menivät osittain vastustajan pelirytmiin mukautumalla. 3-0 ja 3-1 voitot vahvaa liigakokemusta omaavaa alemmalla sarjatasolla pelaavaa joukkuetta vastaan olivat toki selkeät.
 
Pölkyllä ja WoVolla on vielä peli pelaamatta, eikä tässä vaiheessa kannata ajatella notkuvia joulunajan herkuilla katettuja pöytiä, vaan ladata kaikki käytettävissä oleva energia täysillä viimeiseen peliin. Pelit hoidetaan ensin kunnialla loppuun ja vasta sitten on rauhoittumisen aika.
 
Tervetuloa mukaan näkemään ja kokemaan mainio tunnelma paikan päälle!
 
Ottelu: Pölkky Kuusamo vs. WoVo
Pelipaikka: Kuusamon liikuntahalli
Otteluaika: 9.12.2017 klo 17.00