Skip to main content

Pölkky – OrPo 3-0

Pölkky 3-0 voittoon OrPo:sta

Pölkky otti 3-0 voiton OrPosta eräpistein 27-25, 25-14 ja 25-17. Viikko sitten Orivedellä Pölkky oli vahvempi erin 3-1.

OrPo tuli hyvällä peli-ilmeellä ensimmäiseen erään. Erän alussa Pölkyltä pisteitä teki Jessica Kosonenen. Pölkyn torjunnalla kotijoukkue meni 4-3 johtoon. Anna Wruck hyökkäsi keskeltä väkevästi ja Pölkky johti erää 6-4. Hieman myöhemmin lukemat olivat OrPon eduksi 10-13 Netta Rekolan ässän turvin. Pölkky tasoitti kahden Jessican tekemän pisteen sekä onnistuneen torjunnan jälkeen. OrPo kiri karkumatkalle uudemman kerran 13-16 johdossa, mutta joutui turvautumaan aikalisään Pölkyn tasoittaessa 17-17:ksi.  Orpo johti erää vielä 18-20 ja 19-21, mutta ei yltänyt enää loppuerässä johtoasemaan. Tasalukemissa käytiin tilanteissa 21-21, 24-24 ja 25-25. Anna Wruck hyökkäsi tehokkaasti vieden Pölkyn ties monenneko kerran eräpallotilanteeseen. Erä ratkesi illan parhaan pelaajan Jessica Kososen hyökkäykseen lukemissa 27-25.Toinen ja kolmas erä menivät selkeämmin Pölkylle 25-14 ja 25-17. Jessica niittasi jokaisen erän lopetuksen.

Netta Rekola, Orpo:
– Ensimmäinen erä oli meidän näköistä peliä. Kaikki osa-alueet toimivat. Toisen erän alku oli myös hyvä, mutta sen jälkeen pelimme lopahti kuten on käynyt monta kertaa aikaisemminkin. Useissa peleissä olemme pelanneet ottelun alun hyvin, mutta meidän pitä pystyä peramaan otteluiden loputkin hyvällä tasolla. Omaan peliin olen tyytyväinen.

Nikolina Bozicevic, Pölkky:
– Hyvä peli meiltä, hyökkäys ja puolustus olivat hyvällä tasolla. Peli oli meidän hallinnassa, vaikka ensimmäinen erä olikin tiukka. Omaan peliin olen tyytyväinen, mutta aina pitää pyriä parantamaan.

Sotiris Gkotsi, päävalmentaja OrPo:
– Tiesimme että Pölkky on kova joukkue kotona ja oli kova myös viikko sitten Orivedellä. Ensimmäinen erä oli tasainen ja jatkesi jatkopalloilla. Sen jälkeen emme pystneet enää haastamaan. Vastaanottomme ei ollut tarpeeksi hyvää ja jouduimme heittämään isoa passia laitaan hyvää torjuntaa vastaan. Meillä on nuori joukkue ja joudumme harjoittelemaan kovaa. Pelin rakentaminen on haasteena. Henkiselle puolelle pitää saada myös kasvua.

– Seuraavat pelit ovat meille tärkeitä, myös huomenna Rovaniemellä WoVoa vastaan.

Timo Tolvanen, päävalmentaja Pölkky:
– Meillä oli erilainen lähestyminen tähän peliin. Treenimme ovat olleet hyviä ja odotukset olivat olemassa hyvään peliin. Hyvä vire treeneissä ei siirtynyt pelin alkun, mutta loppua kohti paransimme. Lucialla (Babic) ja Adejalla (Lambert) oli vaikeita hetkiä ottelun alussa. Meillä on leveä kärki ja aina löytyy muita jotka paikkaavat tilannetta. Jessicalla (Kosonen) oli hyvä peli ja hänen kausi on ollut myös loistava. Jessica tekee myös takakentällä arvokasta työtä. Venla (Huurne) pelasi nyt passarina kokonaisen erän ja onnistuikin hyvin. Häntäkin tarvitsemme vielä kauden mittaan. Meidän mottona oli, että pärjäämme jos puolustamme enemmän kuin vastustaja. Tänään niitä tuli 17 enemmän.

Pisteet
Pölkky: Kosonen 21/+18, Lambert 13/+8, Wruck 10/+7, Wasserfaller 9/+5, Babic 9/+1
OrPo: Holm 10/+6, Otero 10/+3, Rekola 9/+8, Kääntä 5/-4

Parhaat pelaajat: Jessica Kosonen Pölkky, Netta Rekola OrPo

Lahi_Tapiola pistekilpailu
3 Kosonen, Pölkky
2 Bozicevic, Pölkky
1 Wruck, Pölkky

PölkkyProliitto ProLibero: Nikolina Bozicevic, Pölkky
#Mestaruusliiga 

Ottelutilastot http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=1917&ID=57&CID=87&PID=58&type=LegList

Katsojia 410.