Skip to main content

Jenna Mustosen kausi päättyi loukkaantumiseen maajoukkueleirillä

Pölkky Kuusamon yleispelaaja Jenna Mustonen oli nuorten maajoukkueleirillä pari viikkoa sitten ja hänen siellä saamansa polvivamma on todettu leikkaushoitoa vaativaksi. Jennan kausi on tältä erää ohi mitä suurimmalla todennäköisyydellä. Annetaan Jennan ja Pölkyn päävalmentaja Timo Tolvasen kertoa tässä omat kuulumisensa asian tiimoilta.

Tsemppiä Jennalle!

Moikka! Ja terveisiä täältä Savonlinnasta. Pari viikkoa sitten olin Kuortaneella pelaamassa Nevza-turnausta U19 maajoukkueen kanssa, jolloin polveni taittui. Tällä hetkellä odotellaan leikkausta, jonka jälkeen mahdollisimman nopeasti kuntoutuksen aloittamista. 

Todella harmittava tilanne, sillä minun tämä kausi päättyy tältä osin tähän lentopallon muodossa. Näillä näkymin olen tulossa ensi vuoden puolella takaisin Kuusamoon kuntouttamaan polvea. Toivottavasti Kuusamossa nähdään tällä kaudelle mahtava kotiyleisö ja hyvää lentopalloa! Ja toivotaan mahdollisimman vähän loukkaantumisia. 

-Jenna

On todennäköistä, että Jennan polven kuntoutus tulee kestämään sen verran pitkään, että häntä ei saada välttämättä enää tällä kaudella joukkueen kokoonpanoon. Tärkeintä onkin, että Jenna saisi tehdä kuntoutuksen rauhassa ja huolella, jotta polvi kestää pelaamista myös tulevaisuudessa.

Tosi ikävä homma Jennan kannalta, kun ottaa huomioon myös viime kaudella sattuneen takareisi-vamman ja sen aiheuttamana viime kausikin meni piloille. Ja ikävä juttu myös joukkueen kannalta, kun yksi kova taistelija on poissa reeneistä ja peleistä. Seura katselee rauhassa löytyykö ketään korvaamaan Jennan jättämää aukkoa joukkueessa.

-Dole-