Skip to main content

OrPo – Pölkky 1-3

Pölkky Kuusamo jatko vahvoja otteitaan viikonlopun toisessakin vieraspelissä Orivedellä. OrPo kukistui kotijoukkue ensin mainiten 1-3 (22-25, 24-26, 25-22,15-25). Tänään liberona pelasi Milka Koskenkorva, jonka vastaanotto oli hyvä 65 %. Bettina Yli-Sissala pelasi keskitorjujana perjantaina mainiosti onnistuneen Anna Wruckin paikalla. Pölkystä parhaana palkittiin passari Jalissa Trotter. Voitollaan Pölkky nousi sarjatalukon kärkeen yhden ottelun seuraavia pelanneena.

Pölkyn suurimman pistemäärän teki Jessica Kosonen (18/+11), Adeja Lambertin pisteet olivat 17/+10 ja Lucia Babicin 14/+8. Kolme ässää syöttäneen Jonna Wasserfallerin pisteet olivat 11/+5. Jalissa Trotter otti viisi torjuntapistettä.

Timo Tolvanen, millaisia ajatuksia viikonlopun toisesta pistepotista?

– Vähän mietitytti minkälaisella peli-ilmeellä ja asenteella tullaan tähän toiseen peliin. Mut hyvin tultiin ja aloitettiin. Pikku hiljaa meidän oman pelin laatu ja tekeminen putosi ja samalla Orpo nosti tasoaan ja tarttui tilaisuuteen. Kolmas erä meni ansaitusti kotijoukkueelle.

– Hienointa oli, että joukkue nosti kierroksia ja tekemistä silloin kun sitä todella tarvittiin ja neljäs erä ja samalla voitto ja täydet 3 pistettä tästäkin pelistä Kuusamoon!! Viimeisessä erässä torjunta toimi todella hyvin ja Adeja (Lambert) pelasi joukkueelle järkevästi hyökkäämällä tärkeitä pisteitä.

– Tänään tuotiin vähän lisää tuoreita jalkoja seitsikkoon ja Milka pelasi liberona koko pelin, sekä Betski pelasi Annan tilalla koko pelin. Lisäksi Venla (Huurne) pyöritti passipeliä jonkun matkaa neljännessä erässä ja hommahan toimi mallikkaasti.

– Todella tyytyväinen pitää olla kuuteen sarjapisteeseen vieraskiertueelta! Pelissä on paljon hyviä juttuja, mutta kovasti uskon, että peliä voidaan vieläkin parantaa. Viikonloppuna positiivisia asioita oli syöttäminen pienemmillä virheillä, sekä hyvä puolustaminen. Lisäksi torjuntapeli toimi ajoittain tosi hyvin. Nyt päivä huilia ja sitten takaisin nöyrästi pajalla!

Turvallista kotimatkaa Pölkkypäät!