Skip to main content

Pölkky Kuusamo – Hämeenlinnan Lentopallokerho 3.10.2021 klo 17

Lentopallokerho Pölkyn kotipelien avajaisvieraaksi

0310 pol ham 400x400

Pölkky Kuusamo kohtaa kauden ensimmäisessä kotipelissään sunnuntaina 3.10.2021 klo 17.00 kivikovan Hämeenlinnan lentopallokerhon. Viime kauden mitalitaulukossa Pölkky oli hopealla ja HLPK pronssilla.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden vahvasti kahdella täyden pistepotin voitolla. Pölkyn alle ovat jääneet LP Kangasala ja Helsinki Volley, Lentiskerho on voittanut Kuortaneen sekä LP-Vampulan.

Sekä Pölkky että HLPK ovat uudistuneet viime kaudesta. Hämeenlinnan uusia pelaajia ovat itävaltalainen passari Dana Schmit, serbialaiset yleispelaajat Jelena Oluic sekä Aleksandra Cveticanin, Kuusamossa viime kaudella pelannut libero Rita Timonen ja tietenkin Tsekissä viime kaudella pelannut keskitorjuja Michaela ”Misu”  Madsen.

Pölkky Kuusamo on saanut paluumuuttajina amerikkalaiset passari Jalissa Trotterin sekä yleispelaaja Adeja Lambertin, yleispelaajaosastoa vahvistamaan on tullut amerikkalainen hyväpomppuinen Carlyle Nusbaum, hakkuriksi sveitsiläinen Julie Lengweiler sekä liberoksi Mestaruusliigan kokeneimpaan kaartiin kuuluva Sanna Häkkinen.

Pölkky Kuusamo on pelannut alkukauden 11 pelaajan voimin, sillä Jonna Wasserfaller kuntouttaa viime kaudella loukkaantunutta polveansa vielä kotonaan Ruotsissa.

Seuraavassa Pölkky Kuusamon päävalmentajan Sotiris Gkotsiksen kommentit kauden avausviikonlopun peleistä sekä tulevasta vastustajasta:

-Meillä oli hyvä startti kauteen ja onnistuimme nappaamaan ensimmäisissä tuplapeleissä kuusi sarjapistettä. Se oli henkisesti tärkeää ajatellen tulevia pelejämme. Pelaajat ansaitsevat suuret onnittelut viime lauantain pelistä Kangasalaa vastaan, olihan se todella merkityksellinen peli heti kauden alkuun. Yhtä hyvin onnistui keskittymisemme sunnuntain intensiivisessä pelissä Helsinkiä vastaan. Sarja on kuitenkin vasta alussa ja joukkueena menemme eteen päin askel kerrallaan.

-Sunnuntain vastustaja Hämeenlinna on jo näyttänyt, että se on vahva joukkue kentällä ja myös penkiltä löytyy ratkaisijoita. Mekin olemme valmiita vahvaan peliesitykseen, kuten viime lauantaina, ja haluamme esittää parastamme hyvään lopputulokseen päästäksemme. Tämä on meidän ensimmäinen varsinainen kotipelimme ja toivomme kannattajien saapumista paikalle runsaslukuisena pitkän tauon jälkeen. Odotamme jo hyvillä mielin fanien vahvaa tukea ja että he voivat nauttia hyvästä pelistä.

Tervetuloa paikalle liikuntahallin lehtereille nauttimaan huippulentopallosta sekä tietenkin kannustamaan suurella sydämellä pelaava kotijoukkue voittoon!

Otteluisäntänä Kuusamon Keskusapteekki.