Skip to main content

Pölkky – Lentopallokerho 3-0

Pölkky Kuusamo – Hämeenlinnan Lentopallokerho 3-0 (25-18, 25-23, 25-21).

Pölkky Kuusamo oli Lentopallokerhoa vahvempi Kuusamon liikuntakeskuksessa 417 katsojan kannustaessa joukkueita. Erien alkupuoliskot olivat tasaista kamppailua, mutta kotijoukkue pelasi terävämmin erien loput ja ansaitsi siten ottelun voiton. Pölkky Kuusamo jatkaa puhtaalla pelillä yhdeksässä pisteessä kolmen pelatun ottelun jälkeen. 

Hämeenlinna pelasi hieman erilaisella kokoonpanolla, sillä Tuuli Tuominen pelasi yleispelaajana ja Bettina Yli-Sissala keskipelaajana. Pölkky pelasi ykkösnyrkillänsä ja vaihtoi toisessa ja kolmannessa erässä Adeja Lambertin Carlyle Nusbaumin tilalle.

Kolmannessa erässä kotijoukkue oli 5-9 tappiolla Pölkyn ensimmäisellä aikalisällä. Sen jälkeen Pölkyllä oli vahva nousu ja joukkue kuroi Hämeenlinnan rinnalle Linda Anderssonin ja Adeja Lambertin pisteillä.

Kotijoukkueen suurimman pistemäärän teki Viivi Pyhäjärvi 12/+4 ja palkittiin tasaisen vahvan esityksen jälkeen joukkueensa parhaana pelaajana. Pölkyn hakkuri Julie Lengweiler takoi pisteet 11/+8. Ottelun ratkaisupalloissa Adeja Lambert pelasi vahvasti 4-paikalla ja teki myös ottelun päätöspisteen lukemiin 25-21. Hämeenlinnan parhaana palkittiin Michaela Madsen 7/+3. Suurimman pistemäärän teki nuorempi sisko  Yasmine  9/-2.

Michaela Madsen, Hämeenlinna:
– Meiltä parempaa peliä kuin eilen, pelasimme paremmin joukkueena. Tämä oli hyvä askel eteen päin. Pölkky pelasi ja puolusti tosi hyvin. Hyvä matsi sinänsä. Tuuli Tuominen ja Bettina Yli-Sissala tulivat vaikeaan paikkaan, mutta pelasivat hyvin. Oma peli on hyvää silloin kun pystyn auttamaan joukkuetta ja se on numeroita tärkeämpää.

Viivi Pyhäjärvi, Pölkky:
– Tiedettiin että tänään on kova joukkue vastassa. Pystyimme pelaamaan silti omaa peliä ja noudattamaan taktiikkaamme. Kolmanteen erään oman pelin tehot laskivat hieman, mutta tärkeintä on että joukkueena pelasimme hyvin.

Matteo Pentassuglia, päävalmentaja Hämeenlinna:
– Tämä oli meiltä parempi peli kuin eilen. Tiesimme, että Kuusamolla on vahva rosteri ja vakiintuneempi aloituskuusikko kuin meillä. Suurimmat erot oli hyökkäyspuolella ja emme pystyneet tappamaan palloja riittävän tehokkaasti.

Sotiris Gkotsis, päävalmentaja Pölkky:
– Tyytyväinen olen voitosta. Hämeenlinna pelasi myös hyvin. Onnistumme paremmin hyökkäyksissä, etenkin erien lopussa pystyimme voittamaan. Menemme eteen päin askel kerrallaan ja töitä pitää vielä tehdä.

MVP-pelaajat: Viivi Pyhäjärvi Pölkky, Michaela Madsen Lentopallokerho.

PROLibero: Sanna Häkkinen Pölkky.