PaKA AT OsVa pelissä

PaKa AT jälleen kotivoittoon naisten 2. sarjassa

Kolmas kotipeli toi kolmannen kotivoiton Pallo-Karhujen A-tytöille naisten kakkossarjassa. Tällä kertaa vieraana oli Oulunsalon Vasaman A-tyttöjen joukkue, joka jäi ilman sarjapisteitä selkeällä 3-0 tappiolla.

Kotijoukkue hallitsi tällä kertaa ottelun tapahtumia melko suvereenisti ja erityisesti yleispelaajilla Minna Uusi-illikainen (13/+9) ja Petra Tauriainen (16/+11) oli hyvä päivä laitahyökkäyksissä. Vastaanottossa Petran (17/59%) lisäksi onnistui kohtuullisesti libero Anna Rajala (12/50%). OsVan vastaanottoprosentti painui 26:n, mikä osaltaan kertoo myös kotijoukkueen syöttövoimasta (13 ässää OsVan viittä vastaan).

Ottelun tiukin erä oli pitkän tauon jälkeinen ratkaisuerä, jossa kotijoukkueelle sattui puolenkymmentä syöttövirhettä. Erässä edettiin tasapisteissä aina tilanteeseen 19-19, jolloin syöttöruutuun asteli varmasti passannut Roosa Mikkonen. Roosan kahdella ässällä ja vaikeilla aloituksilla erä, ottelu ja kolme sarjapistettä saatiin sitten kotiin.

Ottelun tilastointia hoiti Data Volleylla Pölkky Kuusamon tilastoija Jari Kaartinen, mikä jutun sisällöstäkin varmasti näkee. Olikin todella mielenkiintoista ja hyödyllistä nähdä joukkueen otteet selkeään tilastomuotoon painettuna. Seuraavan kerran tätä tyttöjen ”kotitaikaa” testataan todenteolla la 9.12., jolloin Liikuntahallille saapuu sarjaa ilman ainuttakaan erätappiota johtava ONMKY.