Skip to main content

Pölkky vs. LP Kangasala 26.11.2017 klo 17.00

Pölkky palaa europelin pyörteistä takaisin liigakentille.
 
Kuusamossa riittää lentopallon saralla mukavasti seurattavaa seuraavien viikkojen aikana Europelien, Suomen Cupin sekä tietenkin Mestaruusliigapelien osalta. Tiivis ottelutahti jatkuu sunnuntaina, jolloin kotijoukkueen vieraaksi saapuu takavuosien hopea- ja pronssimitalisti LP Kangasala.
 
Tämä kausi ei ole mennyt sunnuntain vieraalta ehkä täysin odotusten mukaisesti ja joukkue on pudonnut sarjataulukossa toiseksi viimeiseksi ainoana voittonaan syyskuun lopulla napattu 3-1 voitto LP-Vampulasta. Lauantaina LP Kangasala pelaa Rovaniemellä liigan hännille juuttunutta WoVoa vastaan.
 
Pölkky ja LP Kangasala ovat kohdanneet jo kertaalleen lokakuun puolivälissä, jolloin Pölkky haki 3-0 vierasvoiton Kangasalta. Kangasala pelasi kauden viimeisimmän pelinsä varsin mukavasti häviten kotikentällä LP Viestille 1-3. Kyseisessä pelissä joukkueen paras pisteiden tekijä oli yleispelaaja Jutta Riikonen 17/+9, joka tuli edelliskaudella 16-vuotiaana Kangasalan liigaryhmään Salon Viestin 1-sarjajoukkueesta. Hyviin pisteisiin LP Viestiä vastaan ylsi myös 188 senttinen keskipelaaja Jessica Wagner 14/+11. Wagnerin lisäksi joukkueessa on kaksi muutakin amerikkalaispelaajaa ja he ovat passari Mita Uiato (174 cm) sekä keskitorjuja Oni Lattin (183 cm). Joukkueen yleispelaajana on mielenkiintoisena seurattavan vielä toissa kaudella Kuusamossa pelannut Annukka Paloniemi. Paloniemi on pelannut Kangasalan joukkueessa varsin hyvää kautta.
 
Pölkky Kuusamon viimeisin liigapeli oli viime sunnuntain selkeä 3-0 kotivoitto LP-Vampulasta. Keskiviikon Europeli Charleroi Volleyta vastaan ei mennyt joukkueelta täysin nappiin ja Pölkky koki harmittavan 1-3 kotitappion kahden viimeisen erän lopussa paremmin onnistuneelle belgialaisryhmälle. Tuomas Alatalon mielestä joukkue ei pystynyt aivan yhtä rentoon suoritukseen kuin mitä liigapeleissä on nähty.
 
– Valmistautumisen merkitys on suuri ja lataus pitää olla kohdallaan myös ensi sunnuntaina, toteaa Alatalo tulevasta liigapelistä.
 
– Kangasalan Jessica Wagner on liigan hyökkäysvoimaisimpia keskipelaajia. Hän on ollut vaikea pideltävä joka joukkueelle. Jälleen kerran oma syöttö onkin ensimmäinen ase, jolla saadaan vastustajan hyökkäyspeliä vaikeutettua, toteaa omaan joukkueensa pelin tasoon hyvinkin luottavainen päävalmentaja.
 
Kotijoukkue Pölkyn kausi on sujunut melko hyvin piirustusten mukaan. Joukkueen pitää parantaa peliään kauden edetessä, jotta keväällä paketti on parhaassa tikissään. Sunnuntaina nähdäänkin hyvin motivoitunut ja päättäväinen kotijoukkue, jota LP Kangasala pyrkii horjuttamaan omilla vahvuuksillaan.
 
Tervetuloa mukaan hienoon tunnelmaan ja annetaan vihreän värin loistaa edelleen katsomossa!
 
Ottelu: Pölkky Kuusamo vs. LP Kangasala
Pelipaikka: Kuusamon liikuntahalli
Otteluaika: 26.11.2017 klo 17.00