Skip to main content

Jessica Kosonen jatkaa Pölkky Kuusamossa

PÖLKKY KUUSAMO TIEDOTTAA

Pölkky Kuusamon lentopallon naisten mestaruusliigajoukkueen rakentaminen jatkuu juuri suunnitellulla tavalla. Kevään ja alkukesän aikana yhteydenpitoa pelaajien ja joukkueen johdon välillä on tehty tiiviisti ja yksilölliset harjoittelut ovat täydessä käynnissä. Selkeän tavoitteen tulevalle kaudelle asettanut joukkue täydentyi juhannuspäivänä. Kuusamolaisille tuttu, erittäin vahvan viime kauden pelannut ja naisten maajoukkuerinkiin valittu yleispelaaja Jessica Kosonen solmi Pölkky Kuusamon kanssa vuoden jatkosopimuksen.

23-vuotias (172cm) Ylöjärven ryhdin kasvatti Kosonen on noussut kovalla ryminällä Suomen yleispelaajaeliittiin. Toissa kauden vahvat esitykset Sveitsissä ja viime kauden vakuuttavat otteet loukkaantumisesta huolimatta ovat osoitus hurjasta kehittymisestä. Hän on vahva ammattilainen, taistelija ja selkeä esimerkki kentällä ja sen ulkopuolella.

Jessica Kosonen:
– Viime kausi jäi niin pahasti kesken ja olen ollut koko ajan tietoinen, että Kuusamoon rakentuu erinomainen joukkue. Viime kaudelta jäi muutenkin nälkää loukkaantumisen jälkeen päästä näyttämään, joten kotoisassa mestaruusliigassa jatkaminen tuntui senkin takia parhaalta vaihtoehdolta. On kiva palata tuttuun ympäristöön, missä homma toimii ja on vahva yhteisö tekemässä taustalla töitä. En malta odottaa, että pääsen taas joukkueen kanssa treenaamaan ja kehittymään yhdessä.

Tuomas Alatalo:
– Jessica on pelannut jo kaksi vahvaa kautta, ensin Sveitsissä ja viime kaudella Kuusamossa. Hän on saanut otteisiinsa paljon tasaisuutta. Jessica tuo kentälle pelitaitojensa lisäksi paljon positiivista energiaa, taistelua ja johtajuutta. Hienoa, että meillä Kuusamossa on nyt Jessican ja Viivin muodossa maajoukkuetason yleispelaajaosaamista.

Mika Määttä:
– Jessican kanssa olemme koko kevään ja kesän olleet tiiviissä yhteydessä. Neuvottelut käytiin erittäin positiivisessa hengessä ja sopimuksessa oli ulkomaan pykälä, joka mahdollisti siirtymisen ulkomaille juhannukseen saakka. Hän päätti kumminkin jäädä Suomeen ja Kuusamoon myös tulevaksikin kaudeksi, mikä on todella mahtava uutinen. Saimme nyt lopullisesti liimattua sen haluamamme puuttuvan palasen joukkueeseen ja tästä on upeaa lähteä rakentamaan vahvaa pohjaa tulevaa kautta varten.

– Toivotan Jessican lämpimästi tervetulleeksi takaisin Kuusamoon. Tällä hetkellä sopimuspelaajia on 11. Neuvottelemme vielä yhden pelaajan kanssa, ja tämä asia voi ratketa hyvinkin pian. Keväällä tuumailin, että juhannussaunan lämmetessä joukkueemme voisi olla valmis. Aika lähellä siis jo ollaan. Tulemme näkemään yhtenäisen, taistelevan ja voittavan joukkueen tulevalla kaudella, iloitsee Määttä.