Skip to main content

Pölkky Kuusamon joukkue on kasassa

PÖLKKY KUUSAMO TIEDOTTAA

Pölkky Kuusamon naisten mestaruusliigajoukkue täydentyi jälleen yhdellä uudella pelaajalla. Kuusamolaiselle lentopalloväelle esiintyy tulevalla kaudella uusi kasvo, kun yhdysvaltalainen yleispelaaja/hakkuri Tai Bierria solmi joukkueen kanssa tulevan kauden mittaisen pelaajasopimuksen.

184-senttinen 22-vuotias Tai saapuu Kuusamoon New Orleansista ja on pelannut viimeiset neljä kautta Memphisin ja New Mexicon yliopistoissa. Hän on pelannut erittäin vahvoja kausia, ollut joukkueensa kantavia voimia ja on valittu useita kertoja viikon pelaajaksi. Hän aloittaa ensimmäisen kauden ammattilaisena.

Tai Bierria:- Olen erittäin innoissani, että voin liittyä Pölkyn joukkueeseen elokuun lopussa. Uskon, että voin auttaa joukkuetta monin tavoin ja olen valmis tekemään kovasti töitä. Kiitos vielä kerran valmentajille ja seuran johdolle, että annoitte minulle tämän hienon mahdollisuuden. Tahdon menestyä yhdessä koko joukkueen kanssa.

Tuomas Alatalo:
– Kartoitimme tälle viimeisen laitapelaajan paikalle useita kotimaisia vaihtoehtoja ykkössarjaa myöten. Lopulta katseet täytyi suunnata kuitenkin muualle. Tai tuo monipuolisena pelaajana meille yhden hyvän vaihtoehdon lisää, sekä yleispelaajan, että hakkurin tontille. Mika on tehnyt hyvää työtä pelaajaneuvotteluissa. Kiitokset myös Harrille (Määttä), joka on tuonut omaa osaamistaan taustalla avuksi aina tarpeen tullen.

Mika Määttä:
– Kolmen kuukauden määrätietoinen työ on nyt saanut lopullisen sinetin. Joukkueemme on nyt kokonaisuudessaan valmis ja rakentunut juuri haluamallamme tavalla. Meille on ollut kevään aikana tarjolla useita kymmeniä pelaajia ympäri maailman. Meitä arvostetaan ja meille halutaan tulla pelaamaan. Jokainen päätös pelaajien suhteen on tehty siis erityisen harkiten. Nyt meidän joukkue näyttää meidän näköiseltä. Meillä on 12 vahvaa oman paikkansa pelaajaa. Jokainen pelaaja tietää oman roolinsa, seuran tavoitteet ja haluaa auttaa omalla osaamisellaan joukkuetta kohti menestystä. On ollut ilo olla rakentamassa tätä joukkuetta yhdessä.

-Menestyvä joukkue tarvitsee vahvat tukipilarit. Pelaajat, valmentajat, taustaorganisaation, fanit ja yhteistyökumppanit. Nyt meillä on kaikki edellytykset tehdä jotain suurta. Iloa, valoa, lämpöä ja terveyttä kesään. Nähdään syksyllä pelikentällä. Jokaisen panosta tarvitaan juuri nyt, lähdethän sinäkin mukaan.
Pölkky Kuusamo – meidän yhteinen juttu!

PÖLKKY KUUSAMO 2020-2021
Venla Huurne, passari
Taylor Lindberg, passari (USA)
Milka Koskenkorva, libero
Rita Timonen, libero
Ella Autere, keskipelaaja
Jonna Wasserfaller, keskipelaaja (SWE)
Linda Andersson, keskipelaaja (SWE)
Jessica Kosonen, yleispelaaja
Viivi Pyhäjärvi, yleispelaaja
Jenna Mustonen, yleispelaaja
Tai Bierria, yleispelaaja/hakkuri (USA)
Polina Malik, hakkuri (ISR)

Tuomas Alatalo, päävalmentaja
Argiris Antifakos, apuvalmentaja
Juha Leinonen, apuvalmentaja/huoltaja
Reijo Jokinen, apuvalmentaja
Tarmo Ronkainen, joukkueenjohtaja
Jari Kaartinen, tilastot
Mika Määttä, pelaajakoordinaattori