Finaalipelit jatkuvat Kuusamon Liikuntakeskuksessa

Finaalisarja käynnistyi viime tiistaina Kuusamossa ja kahden Kangasalla pelatun ottelun jälkeen pelit jatkuvat  jälleen  tiistaina ja keskiviikkona Pölkyn kotisalissa. Kaikki kolme peliä ovat päättyneet 3-1 voittoihin, kaksi kertaa Pölkylle ja kerran LP Kangasalan voitoksi. Pölkky johtaa siis finaalipelejä 2-1 ja mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa. Sotiris Gkotsis on todennut useaan kertaan, että peleihin valmistaudutaan peli kerrallaan ja keskittymien pidetään aina vain tiukasti seuraavassa pelissä.

Viime perjantaina Kangasalan voittoon päättyneesä ottelussa kotijoukkue onnistui aloitussyötöllä rikkomaan Pölkyn vastaanottoa ja hyökkäyksen rakentamista. Pölkyllä oli silti erien sisällä hyviä yrityksiä kääntää eriä ja ottelua itselleen siinä kuitenkaan onnistumatta. LP Kangasala teki kahdeksan omaa syöttövirhettä ja sai 11 pistettä syötöllä. Pölkky teki puolestaan 13 syöttövirhettä ja niillä vain kolme syöttöpistettä. Vastaanottopeli meni selkeästi Kangasalan eduksi 51 %/36 %.

Seuraavan päivän koitoksessa Pölkky pääsi paremmin peliin mukaan. Ja vaikka ensimmäisen erän hyvän alun jälkeen erä menikin vastustajalle Katja Kylmäahon mainiolla syöttövuorolla, Pölkky nosti pelin tasoa edelleen ottelun loppua kohti ja hallitsi kolmea seuraavaa erää saaden arvokkaan vierasvoiton itselleen. Etenkin Jalissa Trotter oli mainiolla pelipäällä tehden erinomaisia suorituksia niin varsinaisessa passipelissä kuin myös syötössä, torjunnassa ja omissa hyökkäysratkaisuissaan. Yhteispeli passarin ja hakkuri Julie Lengweilerin löysi myös tutun uomansa, jota on nähty lähes koko kauden ajan.

Finaalisarjan avauspelissä nilkkansa pyöräyttänyt Emmi Riikilä kokeili Kangasalan kotipeleissä pelituntumaa takakenttäkierroksilla ja hän on todennäköisesti  pelikuntoinen jo seuraavissa otteluissa. LP Kangasala tarvitseekin kipeästi lisävahvuutta yleispelaajaosastolle, sillä joukkueen ehkä paras pelaaja Ronja Heikkiniemi ei yltänyt perjantain loistavaan pelin jälkeen seuraavana päivänä läheskään samalle tasolle. Normaalisti hakkurina pelannut Neea-Maria Joki pelasi ottelun lopussa toisen yleispelaajan paikalla.

Sotiris Gkotsis, Pölkky Kuusamo:
– Kaikissa kolmessa pelatussa ottelussa joukkueiden erot ovat olleet pienet ja pienet yksityiskohdat ovat ratkaisseet voittajan paremmuuden. Lauantain voitto oli meille erittäin tärkeä, mutta katsomme jo kohti seuraavia pelejä. Kangasala yrittää antaa meille painetta ja meidän täytyy tehdä vastaavasti samoin.

– Meillä on hyvää itseluottamusta ja tahtoa päästä tavoitteeseen. Kannustus auttoi meitä paljon ensimmäisessä kotipelissä ja toivomme samaa uskomattoman hienoa tunnelmaa myös seuraaviin peleihin.

Finaalit pelataan kahden huippujoukkueen kesken. Pelaat tekevät parhaansa pelikentällä ja katsojat luovat ottelutapahtuman tunnelman. Pölkky Kuusamon joukkue toivoo mahdollisimman monen saapuvan paikan päälle kannustamaan ja seuraamaan näitä ainutlaatuisia hetkiä ja nauttimaan peleistä.

Tervetuloa!
Tiistaina otteluisäntänä on Ravintola Talonpöytä!

Pölkky Kuusamo vs. LP Kangasala
19.4. ja 20.4. klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus

Kommentit (2)

 • Antti Vanhala

  Moro. Mistä voidaan ostaa lippuja keskiviikon 20.4 peliin?
  T.turistit keski-suomesta

  • Vesa Ronkainen

   Hei

   Kiitos viestistä.
   Lippuja saa ovelta lipunmyynnistä. Lippuja voi varata soittamalla tai lähettämällä tekstiviestiä Tarmolle 040 540 3950.

   Terveisin
   Pölkky Kuusamo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *