Skip to main content

Ensimmäinen välierä Pölkylle 3-0

Pölkky Kuusamo ja Hämeenlinnan Lentopallokerho pelasivat varsin pudotuspelimäisen ottelun, joka päättyi kotijoukkueen 3-0 voittoon erin 25-23, 25-17, 25-23.

Ensimmäinen erä oli tasan lukemissa 8-8. Hämeenlinna kävi johdossa, mutta Pölkky meni Carlyle Nusbaumin pitkällä syöttövuorolla 19-12 karkumatkalle. Hämeenlinna kuroi etumatkan kiini ja tasoitti Bettina Yli-Sissalan satasen hyökkäyksellä lukemiksi 22-22. Erä vierasjoukkueen hyökkäysvirheellä Pölkylle 25-23.

Toisessa erssä Pölkky johti jo 20-13, eikä antanut siimaa vastustajalle ensimmäisen erän tapaan vaan piti eron samana erän loppuun asti. Vakuuttavan pelin pelannut Nusbaum hyökkäsi joukkueensa eräpallotilanteeseen ja päätti erän torjunnalla lukemiin 25-17.

Kolmaskin erä oli tasainen, vaikka kotijoukkue kävikin muutaman pisteen etumatkalla erän puolivälin paikkeilla 14-10. Erän ja ottelun päätöspallon iski Adeja Lambert torjunnan käsien kautta lukemiin 25-23.

Pölkyn parhaana palkittiin passari Jalissa Trotter. Suurimman pistemäärän teki vahvasti pelannut Nusbaum 20/+15, vastaanotto 60 % ja hyökkäystehot 59 %. Pölkky antoi vastustajalle omilla vihreillä tasoitusta lähes erän verran (24 virhettä). Hämeenlinnan parhaana palkittiin keskitorjuja Bettina Yli-Sissala, jonka keskihyökkäys puri 60 % tehokkuudella pistein 9/+8. Vieraiden suurimman pistemäärän keräsi Yasmine Madsen 11/+7.

Bettina Yli-Sissala, Lentopallokerho:
– Hyvä taistelu ja tiukkoja eriä. Tänään ei riittänyt erävoittoihin. Pölkyllä oli pitkiä syöttöputkia emmekä päässeet niissä peliin kiinni. Tuntui kivalta pelata ja Kuusamossa on aina äänekäs yleisö. Pientä viilausta huomiseen peliin.

Jalissa Trotter, Pölkky:
– Pelasimme hyvän pelin, mutta voidaan vielä parantaa huomiseen. Kestää hetken päästä pelirytmiin kiinni. Saimme oman vahvuuden torjunta-puolustuksen toimimaan ja paransimme joukkueena. Huomenna haluamme olla vahvoja kaikilla osa-alueilla ja tehdään parhaamme joka tilanteessa. Huomenna syötämme myös vahvasti.

Giovanni Torchio, Lentopallokerho:
– Meillä oli ongelmia vastaanoton jälkeisissä hyökkäyksissä, joka tekee voittamisen vaikeaksi ja Kuusamo sai helppoja tilanteita. Vastaanottoa pitää myös parantaa. Passari- ja liberovaihdoilla yritettiin pysyä pelissä mukana. Valmentajalla on ne kortit käytettävissä mitä sillä hetkellä on.

Sotiris Gkotsis, Pölkky:
– Tärkeä voitto ja näissä peleissä vain voitot ovat merkitseviä. Meillä oli hermostunutta peliä ja pelirytmi pitää löytää. Torjunta-puolustuksemme onnistui ja saimme vastustajan laitapelaajat vähille pisteille. Se oli pelin avainasia. Joissakin rotaatioissa oli ongelmia ja Hämeenlinna sai pisteputken ensimmäisessä erässä. Saimme silti hyvän toisen erän. Tyytyväinen pitää olla pelistä ja alamme valmistautuman huomiseen.

Pelaajien pisteet
Pölkky: Nusbaum 20/+15, Lambert 15/+10, Lohman 12/+8, Lengweiler 11/+5
Lentopallokerho: Madsen 11/+7, Yli-Sissala 9/+8, Sevarika 6/-, Klimovich 5/+4

Parhaat pelaajat:
– Trotter, Pölkky
– Yli-Sissala, Lentopallokerho

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *