Paka 2 sarja 2017 - 2018

Ynni katkaisi A-tyttöjen orastavan kotivoittoputken

PaKa AT – ONMKY1 0-3 (24-26, 19-25, 12-25)

ONMKY ei vieläkään suostunut häviämään erää naisten 2.sarjan 1. lohkossa. Lähellä se tällä kertaa oli Pakan A-tyttöjen vieraana ottelun ensimmäisessä erässä. Kotijoukkue johti erää jo 21-18 ja oli eräpallossa 24-23, mutta niin vain vieraat punnersivat ohi. Tässä erässä mukana oli Pölkku Kuusamon keskitorjuja Siiri Vehmanen (3/+3), joka ulottuvana pelaajana helpotti puolustustyöskentelyä huomattavasti.

Pohjevamma esti Siirn pelaamisessa lopuissa erissä, mutta siitä huolimatta tytöt laittoivat sarjajohtajalle hyvin kampoihin ottelun toisessa erässä. Kolmas erä alkoi Ynnin vaikeilla syötöillä, joiden vuoksi kunnon hyökkäyspaikkoja ei päästy rakentamaan ja vieraat painelivat 8-0 johtoon.

Vastaanotto kotijoukkueella (46%) toimi vieraita (32%) paremmin Minna Uusi-illikaisen (27/41%) Petra Tauriaisen (21/48%) ja Anna Rajalan (18/56%) johdolla, mutta Ynnin puolustus poimi tyttöjen hyökkäykset hyvin peliin kotijoukkueen hyökkäysten jäädessä kenttään vain 18% teholla. Vierailla hyökkäykset onnistuivat 32 prosenttisesti erityisesti ex-pakalaisen Roosa Määtän (22/+16) ansiosta.

Sarjapelit jatkuvat vasta joulutauon jälkeen 6.1., jolloin Liikuntahallilla pelataan miniturnaus WoVo2:n ja RalePan kanssa.