Skip to main content

Valmentaja- ja sponsorisopimuksia

Pölkky Kuusamo tiedottaa

Pölkky Kuusamon päävalmentajaksi palaa Tuomas Alatalo, jonka sopimuksen pituus on 1 + 1 vuotta. Alatalo valmensi edelliskauden Rovaniemellä WoVon päävalmentajana ja sitä ennen Kuusamossa kolme ja puoli kautta. Pölkky Kuusamossa Alatalon valmennuksessa tähän astinen paras menestys on ollut Suomen Cupin hopea parin vuoden takaa.

”Hienoa palata Kuusamoon. Kun 2015 tulin tänne ensimmäisen kerran, niin aloimme ottaa askelia kohti ammattimaisempaa organisaatiota. Nyt seuralle on kasvanut hyvä maine. Tiedetään että Kuusamossa on hyvä olla ja keskittyä lentopalloon. Viime kauden runkosarja oli Pölkyltä erinomainen. Haluamme joukkueena tarjota yleisölle voittavaa ja räväkkää lentopalloa tulevallakin kaudella”, kertoi ajatuksistaan tuore päävalmentaja Alatalo.

Tervetuloa takaisin remmiin Tumppi!

Pölkky Kuusamon pääsponsoreina jatkavat kaksivuotisella sopimuksella Pölkky Oy ja Kuusamo Hirsitalot Oy. Pölkky Kuusamo kiittää manageri Harri Määttää ansiokkaasta ja suuresta panoksesta lentopallon eteen tehdystä työstä. Harri Määttä ilmoitti parisen viikkoa sitten keskittyvänsä jatkossa yritystensä hoitamiseen. Samoin Pölkky Kuusamo kiittää viimekauden päävalmentajaa Timo Tolvasta mainiosta valmennustyöstä ja joukkueen vimeisestä historialliseen runkosarjan voittoon. Halukkuutta valmentajasopimuksen jatkoon olisi ollut, mutta tällä kertaa sopimuksen tekemisen aikataulut eivät menneet yksiin. Seura halusi valmentajakysymyksen ratkaistavaksi nopeammalla aikataululla.

Kari Miettunen, talousjohtaja Pölkky Oy, on tyytyväinen tähänastiseen yhteistyöhön lentopallojoukkueen ja seuran kanssa. ”Lentopallo on ollut oikea ja sopiva laji maan korkeimmalla sarjatasolla. Hienosti on tullut onnistumisia, hyviä pelejä ja runsaasti katsojia pelejä seuraamassa. Seuraavaksi tavoitteemme on, että saamme Kuusamoon CEV-cup pelejä ja sitä työtä teemme nyt seuran kanssa”, toteaa Miettunen.

Pölkky Kuusamolla on neuvottelut käynnissä useiden kotimaisten pelaajien kesken ja lisää sopimuksia on odotettavissa jo lähiaikoina. ”Kiinnostus Kuusamoa kohtaan on ollut pelaajien keskuudessa mainiota”, toteaa Kuusamon Pallo-Karhujen puheenjohtaja Mika Määttä, joka neuvottelee omien tehtäviensä ohella sopimusasioista yhdessä Tarmo Ronkaisen kanssa. Pelaajia on kartoitettu myös ulkomailta, mutta heidän tilannetta tarkastellaan vasta myöhemmin.

Mika Määttä korostaa yhteistyön ja yhdessä tekemisen tärkeyttä, jotta lentopalloa voidaan Kuusamossa pelata liigatasolla vastaisuudessakin. ”Vetoan, että mahdollisimman moni toimija ja tukija lähtisi mukaan, isommalla tai vähän pienemmällä panoksella”, edellyttää Määttä.

PaKan lentopallo ry:n puheenjohtaja Tarmo Ronkainen on myös varsin tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen. ”Hienolta näyttää. Vajaa kaksi viikkoa on tehty töitä ja olemme saaneet valmentajakysymyksen ratkaistua, sekä pelaajasopimustilanteen hyvälle mallille. Lähiaikoina julkistetaan uusia pelaajasopimuksia. Yhteistyö Pölkyn kanssa on toiminut mainiosti”, kiittää Ronkainen. Töitä tehdään myös uusien sponsoreiden saamiseksi.