Skip to main content

Uusia pelaajasopimuksia

Pölkky Kuusamo tiedottaa

Pölkky Kuusamo on tehnyt yksivuotiset pelaajasopimukset neljän pelaajan kanssa: Milka Koskenkorva, Venla Huurne ja Jenna Mustonen jatkavat sekä uutena pelaajana tulee Ella Autere.

Milka koskenkorva palasi edelliskaudeksi kasvattajaseuraansa Kuusamoon ja pelasi erinomaisen kauden liberona. Milka kertoo jatkavansa pelaamista Kuusamossa odottavaisin ja innokkain mielin. ”Hienoa jäädä kasvattajaseuraan pelaamaan ja jatkamaan siitä mihin viime kaudella jäätiin. Tavoitteena on kehittyä pelaajana ja sitä kautta auttaa joukkuetta menestymään”, mietiskelee Milka.

Passari Venla Huurneella alkaa jo viides kausi Kuusamossa. Viime kausi oli Venlalla ehkä paras tähän astisista Kuusamossa pelatuista. Passari esitti kylmähermoisia otteita tiukoissakin paikoissa ja Venlan johdolla kotisalissa kaatui myös sarjaan suosikkina lähtenyt LP Kangasala, jolta Pölkky riisti runkosarjan voiton mainiolla loppukirillään. Venla toteaa alkavasta kaudesta näin: ”Innolla odotan seuraavaa kautta Kuusamossa. Toivottavasti pääsemme pian salillekin treenaamaan ja syksyllä tositoimiin!”

Jenna Mustonen on nuoresta iästään huolimatta kovan luokan yleispelaaja, mutta hän on kärsinyt kahtena edelliskautena pahoista loukkaantumisista. ”Hyvillä mielillä kohti tulevaa kautta. Mukava jäädä tänne Kuusamoon pelaamaan. Toivottavasti tulee tiukkoja pelejä sekä paljon yleisöä, jotta saataisiin hyvä tunnelma halliin”, toivottaa Jenna terveisinä myös katsojille.

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Kuusamoon matkaa Kuopiosta keskitorjuja Ella Autere, joka pelasi viime kaudella liigassa Puijo Wolleyn riveissä keräten 215 pistettä joista 60 torjuntaa. Ella on 188 cm pituinen ja syntynyt vuonna 2000, joten hän on erittäin potentiaalinen ja kehityskykyinen pelaaja. ”Erittäin innoissani ja hyvillä mielin olen tulossa Pölkkyyn! Mukava vaihtaa maisemaa kahden Kuopio kauden jälkeen Kuusamoon. Uskon että Pölkyllä on antaa uusia avaimia omaan pelaamiseen ja tavoitteena on kehittää itseä taas askelia eteenpäin uralla”, kertoo Ella hyvinkin innostuneena.

Lisää pelaajauutisia on odotettavissa lähiaikoina.