Skip to main content

Terrell ja Artsemava Pölkky Kuusamoon

Yhdysvaltalainen hakkuri Malina Terrell sekä valkovenäläinen keskipelaaja Viktoryia Artsemava ovat solmineet Pölkky Kuusamon kanssa yksivuotiset pelaajasopimukset.
 
25-vuotias ja 178-senttinen Malina Terrell pelasi viime kaudella Oriveden Ponnistuksen riveissä. Aiemmilta kausilla Terrell on pelannut muun muassa Saksan Bundesligassa sekä Puerto Ricossa. Viime kaudella Terrell oli Mestaruusliigan runkosarjan pistepörssin yhdeksäs sekä voitti ässätilaston ylivoimaisesti 66 ässällään. Viimeksi enemmän ässiä naisten liigan runkosarjassa oli syöttänyt Johanna Helppikangas vuonna 2002.
 
– Olen innoissani, kun voin pelata toisen kauden Suomessa ja olen erityisen kiitollinen Pölkky Kuusamolle kiinnostuksesta minua kohtaan. Kuusamo on taisteleva joukkue ja odotan innoissani elokuuta, jolloin voin tehdä joukkueen kanssa täyden valmistautumisen kauteen ennen kuin pelit alkavat ja siten myös lopettaa kauden vahvasti. Uskon, että toinen kausi Suomessa on hyvä vaihtoehto minulle, tunnen nyt paremmin liigan sekä maan. Pystyn pelaamaan vielä paremmin ja rakentamaan itseluottamustani, joka ei ollut niin hyvä Saksan kauteni jälkeen. Haluan kehittyä vahvemmaksi ja fiksummaksi pelaajaksi. Odotan innolla uutta haastetta, Terrell kommentoi.
 
Viktoryia Artsemava on 26-vuotias ja 182-senttinen keskipelaaja. Nopeajalkaisena pelaajana tunnettu Artsemava on pelannut tähän asti kotimaassaan voittaen muun muassa kaksi hopeaa sekä kolme pronssia Valko-Venäjän liigassa.
 
– Odotan, että pääsemme sekä Mestaruusliigassa että europeleissä mahdollisimman pitkälle ja lupaan antaa kaikkeni sen eteen. Toivotaan, että panokseni auttaa osaltaan joukkuetta hyvään tulokseen kauden aikana. Suomi on minulle uusi maa ja tottakai Pölkky Kuusamo myös uusi joukkue, mutta kuulemani perusteella uskon että tunnen olevani kuin kotona, Artsemava kertoo.
 
PÖLKKY KUUSAMO 2017-2018 (6.5.2017):
Passari Iida Paananen
Passari Venla Huurne
Keskipelaaja Siiri Vehmanen
Keskipelaaja Nea Haatainen
Keskipelaaja Viktoryia Artsemava, BLR
Yleispelaaja Olena Prokopenko, UKR
Yleispelaaja Lotta Piesanen
Yleispelaaja Essi Helminen
Hakkuri Malina Terrell, USA
Libero Iina Niemelä