Suomen Cup Pölkky – Ploki 1-3

Pölkky Kuusamon ja LiigaPlokin Suomen Cupin karsintapeli päättyi Plokin voittoon 1-3 (25-20, 20-25, 18-25 ja 19-25).

Ensimmäisen erän kotijoukkue aloitti varovaisesti, mutta paransi peliään ja käänsi erän itselleen 25-20. Ottelun loppua kohti LiigaPloki paransi syöttö- ja vastaanottotyöskentelyä, eikä Pölkky syttynyt pelaamaan varsin vaisuksi jääneessä virheiden sävyttämässä lentopallo-ottelussa. Alatalo kokeili Cup-ottelussa eri kuusikkoa vaihtamalla lauantain liigapelistä neljä pelaajaa maanantain kokoonpanoon. Ploki kohtaa Cupin puolivälierässä ensi viikonloppuna LP Vampulan.

Valmentaja Olli Nenonen LiigaPloki:
-Pelissä tehtiin hurja määrä virheitä puolin ja toisin. Lyhyitä hyviä välähdyksiä nähtiin pelin aikana. Keskitorjujamme Serena Warner (12/+11) pelasi järkevästi hyökkäystilanteet.

LiigaPlokin Nea Hämäläinen:
-Jäi hyvä fiilis voitosta. Bussimatka oli kangistanut jäsenet, niinpä allku oli kankeaa. Kokonaisuudessa syöttöpelimme oli kotijoukketta parempaa.

Pölkyn valmentaja Tuomas Alatalo:
-Pelikirjaani noudattaen annoin vaihtopelaajille todellisen näytönpaikan. Kokonaisuudessaan esitys oli heikko meiltä. Syöttöjen vastaanotossa oltiin koko ajan huonompia ja puolustuspelaaminen oli surkeaa.

Kotijoukkueen Me`Ashah Nicholson (10/+6):
-En soi olla tyytyväinen omaan peliin, koska hävittiin. Lentopallo on joukkuepeli ja voiton myötä voi omia suorituksia tarkastella. Hävisimme omiin virheisiimme ja asenteemme peliin ei ollut kohdallaan.