Salon turnauksesta kuudes sija

Pölkky Kuusamo sijoittui kuudenneksi yhdeksän joukkueen turnauksessa Salossa. Sunnuntain sijoitusottelussa LP Vampulaa vastaan tuli tappio. Turnauksen antiin on joukkueen päävalmentaja Marko Kaakinen erittäin tyytyväinen.

-Meille tämä oli hyvä turnaus johon kannatti lähteä. Saimme pelejä alle ja harjoitella pelaamista. Onnistuimme nappaamaan hyviä erä- ja otteluvoittoja sekä nousimme takaa erävoittoihin. Edellisestä turnauksesta olimme saaneet torjunta-puolustuspelaamista eteen päin. Saimme puolustuspalloja peliin ja niistä hyviä hyökkäyksiä.

-Tietenkin saimme tietoa myös muista joukkueista oman pelin harjoittamisen ja parantamiskohteiden lisäksi.

Antaisitko lyhyen yhteenvedon kaikista turnauksen peleistä.

Lp Viesti
-Viesti on vahva joukkue kenelle tahansa. Meitä vastaan heidän paras vahvuus oli Noora Kososen syöttöpeli. Jos saimme pallon passarille, pystyimme taistelemaan hyvin. Pelasimme Viestiä vastaan pitkän bussimatkan perään ja se näkyi jonkin verran. Tulos 0-3.

Minsk
-Meidän peli rullasi hyvin alussa ja saimme ensimmäisen erän. Minsk nosti pikkuhiljaa tasoaan ja ottelu kääntyi loppua kohti selkeästi heille. Pitkät tytöt tiputtelivat palloja keskeltä hyökkäyslyöntien sijaan. Tulos 1-2.

LiigaPloki
-Ensimmäinen erä oli meiltä huono. Teimme virheitä ja olimme perässä. Erän lopussa otimme kovan nousun ja saimme painetta vastustajalle – kahdeksan pistettä perätysten. Kolmas erä oli selkeästi meidän. Tulos 2-1.

LP Kangasala
-Meiltä todella hyvä peli. Päivän aikana peli oli parantunut mukavasti. Pystyimme kääntämään palloralleja itselle. Oma peli pysyi hyvin paketissa. Tulos 2-1.

LP Vampula
-Vastaanottomme kangerteli ja Elli-Noora Hiltunen onnistui viemään syötöllä osittain hyökkäyspeliämme hampaattomaksi. Hyvin olimme mukana silloin kun vastaanotto toimi ja saimme pallon passarille. Tulos 0-3.

Missä kohtaa on joukkue nyt menossa?
-Harjoittelua suuntaamme nyt niihin asioihin joissa on vielä puutteita. Meidän tulee olla valmiimpia pelaamaan ja reagoimaan kimpopalloihin. Joukkueena pelaamista pitää vielä parantaa ja saada rauhallisuutta pelaamiseen. Tasaisuutta tarvitsemme vielä tekemiseen.

-Tulevalla kaudella tulee olemaan sarjan keskikastissa tungosta. Peleissä vaaditaan tasaisuutta ja onnistumisia. Sitä kautta voittoja on otettavissa, päättää valmentaja haastattelusession.