Skip to main content

POWER CUP 2022 –  KAUHAVA, PAKA D-SINISET ALIAS PETTERIN ENKELIT

Keskiviikkona 8.6. klo 11:00 Kuusamosta lähti bussilasti iloisia junnuja valmentajineen ja huoltajineen kohti Kauhavaa ja Power-Cup:a. Minun joukkueeni Paka D-siniset eli Aada, Mila, Neea ja Taija myös mukana joista Neeaa lukuunottamatta kaikki olivat myös ensikertalaisia ja valmentajakin oli nyt eka kertaa mukana koutsina. Perillä oltiin joskus kello 18 jonka jälkeen jonka jälkeen iltapalalle ja nukkumaan.

Torstaina 9.6. alkoivat pelit harmaassa ja sateisessa säässä. Ensimmäinen pelimme alkoi klo 13:00 Vile-92:sta vastaan. Sade yltyi pelin aikana ja teki siitä haastavan, mutta tytöt pistivät hyvin kampoihin ja vaikka tappio oli selvä 2-0, mutta erät olivat tiukkoja (25-22, 25-22). Toinen pelimme oli Koikua vastaan jossa jonka hävisimme 0-2 ja erätkin olivat selviä (17-25, 14-25). Torstain pelejä selvästikin vaikeutti jännityksen ja vesisateen yhdistelmä.

Perjantaina 10.6. keli oli hieno eli aurinko paistoi ja keli oli lämmin; ainoa miinus oli kova tuuli. Ensimmäinen pelimme klo 10:00 oli KyVo:a vastaan. Ottelusta tuli 2-0 tappio, mutta helpolla ei peliä luovutettu, koska toinen erä vedettiin jatkopalloille asti ja se meni KyVo:lle 28-26; tämä toinen erä oli yksi kauden parhaista. Päivän toinen peli oli Kiskoa vastaan joka meni Kiskolle 0-2; tässäkin pistimme hyvin kampoihin, mutta se viimeinen puristus jäi puuttumaan. Kolmannessa pelissä koitti sitten meidän vuoromme, kun vastaamme asettui PuMa. Tästä otimme hyvällä ja tasaisella pelillä ensimmäisen voittomme 0-2 (19-25, 12-25). Peli pysyi koko ajan hyvin hallinnassa aikaisempien pelien sellaisia notkahduksia ei tullut.

Lauantai 11.6. eli huvipuistopäivä aurinkoisessa säässä alkoi jatkolohkon ottelulla LuoWo:a vastaan, joka tuli hienolla pelillä meille 2-0. Seuraava peli EsLe:ä vastaan oli hieman mysteeri. Ensimmäinen erä tuli meille hienolla pelillä, mutta sitten jotain ihmettä tapahtui, kun vaihdoimme puolia; pelistä katosi ilo ja siitä tuli todella väkinäistä. Tämä ottelu EsLe:lle 2-1. Sitten oli sijoitusottelu tuttua PuMa:a vastaan jossa ensimmäinen erä oli hieman tiukempaa vääntöä, mutta toinen erä tulikin selvemmin meille ja näin koko ottelu meille 0-2. Illalla pääsimmekin sitten huvittelemaan huvipuistoon ja tytöt saivat unohtaa pelit ja rentoutua vaikkapa possujunassa.

Viimeisenä päivänä 12.6. pelasimme sijoista 73-80. Ensimmäisessä sijoituspelissä vastaan tuli YJ. Heidän kanssaan pelasimme tiukan kolmieräisen joka kääntyi meille 2-1 (26-24, 22-25 ja 15-8). Heti ensimmäisestä pelistä näki, että päivästä tule hieno sillä peli-ilme oli iloinen, kaikilla oli hauskaa ja asenne oli rento. Viimeinen ottelu oli NarPa:a vastaan. Meidän pelimme vain parani ja sitä kautta voitto kotiin 2-0 ja lopullinen sija oli 73:s.

Kaiken kaikkiaan valmentajana olen todella ylpeä, että saan valmentaa näin hienoa joukkuetta. Vaikka tuli niukkoja tappioita niin silti yhtä peliä lukuun ottamatta he jaksoivat uskoa tekemiseensä ja pelasivat omaa peliään. Heidän kehittyminen joukkueena oli huimaa näiden neljän päivän aikana sillä torstain ja sunnuntain joukkueita ei pysty edes vertaamaan. Sunnuntaina joukkue oli yhtenäinen, rento ja heillä oli mahtava pelihuumori päällä; se oli joukkue isolla Jiillä. Paka Siniset (Petterin Enkelit) haluaa kiittää kaikkia mukana olleita hienosta reissusta ja onnitella vielä D-junnujen mitallisteja hienosta suorituksesta. On hienoa kuulua tähän PaKan lentopalloperheeseen.

Terveisin,

PaKa Siniset

Aada, Mila, Neea, Taija ja koutsi Banaani-Ville

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *