Skip to main content

Pölkky vs. Wovo 12.1.2017

Uusi peli uudella peli-ilmeellä.

Pölkyn uusivuosi käynnistyi sunnuntaina Rovaniemellä WoVoa vastaan, ehkä yllättäenkin 0-3 tappiolla. Alkuasetelmat otteluun olivat täynnä kysymysmerkkejä Pölkyn hyvin menneen syyskauden ja WoVon pitkähkön tappioputken johdosta. Uuden pelaajan tulo joukkueeseen aiheutti päänvaivaa pelaajien lisäksi myös Pölkyn valmennukselle.

Hyvin sujuneen harjoitteluviikon perusteella valittu aloituskuusikko aloitti erittäin vahvasti, huippupelillä, mutta peli sammui kuin pillistä viheltäen ennen ensimmäisen erän loppua. Tuomas Alatalolla oli penkissä liuta hyviä pelaajia, mutta toimivaa kokoonpanoa ei aivan löytynyt. Lopputuloksena oli kotijoukkue WoVolle ehkä mairittelevakin 3-0 kotivoitto, jota edesauttoivat osaltaan verkkonauhojen virityksetkin pallojen pyörähdettyä kerta toisensa perään kotijoukkueen eduksi. Urheilussa tuurikin on ansaittava.

Iida Paananen totesi lehdistötilaisuudessa, että pelin hankaluus johtui muutaman viikon ottelutauosta. Tähän kun lisätään hienoisen ennakkosuosikin paineet, tulos on selitettävissä. Edellinen ottelu on käsitelty ja torstaina joukkueet kohtaavat heti uudemman kerran. Nyt pääsee puolestaan Pölkky kohtaamaan vieraansa haastajan helpommasta asemasta. Kuusamossa on nähty syyskaudella pelkästään Pölkyn voittoon päättyneitä lentopallo-otteluita. Tämän taian murtamista saapuu torstaina yrittämään Teemu Mäkikyrön luotsaama lappilaisjoukkue.

Tuomas Alatalo totesi viikon alussa, että Pölkyn ei tarvitse syödä tällä viikolla mitään ihmekeittoja. Pari hyvää harjoitusta alle ja hieman nälkäisempi ilme kentälle. Katsomon taustatuki on toki enemmän kuin toivottavaa Pölkyn peli-ilmeen normalisoimiseksi. Mikäs sen hienompaa, kuin pohjoisen joukkueiden paikallisottelu ja odotettavissa onkin liikuntahallin katsomoiden täysmiehitys naispuolisia kannustajia unohtamatta.

Tervetuloa mukaan mainion ennakkolatauksen omaavan lentopallo-ottelun tunnelmaan!

Ottelu: Pölkky Kuusamo vs. WoVo Rovaniemi
Pelipaikka: Kuusamon liikuntahalli
Otteluaika: 12.1.2017 klo 18.30