Skip to main content

Pölkky vs. OrPo 2. pronssiottelu

Kuusamossa pelataan nyt mitaleista.
 
Pölkky Kuusamon mainio kausi jatkuu toisen pronssiottelun merkeissä lauantaina Kuusamossa. OrPo otti niukasti ensimmäisen kiinnityksen, mutta sarja on vielä pahasti kesken. Orivedellä Pölkky pelasi hyvän vieraspelin verrattuna kauden aikaisempiin. Etenkin vastaanoton onnistuminen oli vahva positiivinen singaali lauantain  ja mahdollista ensi viikon  kolmatta peliä arvioitaessa. Pölkyllä jäi silti parannettavaa roimasti reserviin. Peli antoi myös vahvasti uskoa omiin mahdollisuuksiin.
 
Orivedellä kentän pistekuningatar oli Olena Prokopenko pistein 25/+14. Lehdistötilaisuudessa ”Lena” ei ollut moksiskaan runsaasta passimäärästä. Enemmänkin hän harmitteli sitä, että ei onnistunut hyökkäyspelissä tarpeeksi tehokkaasti. Olena on saanut myös vastaanottopelin hyvälle tasolle. Orivedellä se oli 73 % yhdellä vastaanottovirheellä. Pölkyn joukkueesta Me’Ashah Nicholson teki myös mainiot pisteet 17/+13, mutta nyt jäi pisterintamasta ehkä puuttumaan muu leveys, millä on tällä kaudella tehty ne isot voitot.
 
OrPon paras pisteiden tekijä oli Eveliina Smolander 17/+15. Toiseen erään hakkurin paikalle siirtynyt Malina Terrell latoi pisteet 17/+5. Hakkurina aloittanut Johanna Siuro sai antaa tilaa toiseen erään yleispelaajaksi tulleelle Mechell Danielille.
 
Kuusamossa on ollut pudotuspelin alkamisesta lähtien aikamoinen tunnelma katsomossa. Kannustamiseen ja tunnelman luomiseen ei ole tarvittu äänentoistolaiteiden vetoapua, vaan jäyhät koillismaalaiset ovat mainiosti oivaltaneet sen, milä tavalla joukkue saa parhaiten tarvitsemaansa lisäenergiaa.
 
Pölkky on parantanut sijoitustaan nousujohteisesti viime pelikausina. Tällä kaudella on otettu suuri harppaus mitalipeleihin, mikä on ollut myös seuran tavoite. Lauantain ottelu on yksi välietappi unelmaan mitalista. Joukkueella on vain voitettavaa ja paineet annetaan vastustajan harteille. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tiensä katsomoon. Kyseessä on joka tapauksessa kauden viimeinen kotipeli, joka on taatusti nähtävä ja koettava.
 
Tervetuloa mukaan tunnelmaan!
 
Pölkky vs. Orpo
Kuusamon liikuntahalli
8.4.2017 klo 16.00