Skip to main content

Pölkky vs. LP-Vampula 17.12.2016

Pölkyn syyskauden päätösottelu LP-Vampulaa vastaan.

Pölkky Kuusamo pelaa lauantaina LP-Vampulaa vastaan ja jää sen jälkeen kolmen viikon harjoitteluvapaalle. Pelaajat matkustavatkin kotikonnuilleen joulun viettoon. LP-Vampulalla on puolestaan jäljellä vielä kolme peliä ennen vuoden vaihdetta.

LP-Vampula on kuusamolaisille uusi tuttavuus tältä kaudelta ja joukkue on pelannut nousujohteisesti voittaen yhdeksästä ottelustaan neljä. Viime lauantaina Vampula murjoi kotonaan Pieksämäen 3-0 ja viikkoa aikaisemmin LiigaPlokin 3-2. Joukkueen sarakkeessa on myös 3-0 kotivoitto WoVosta sekä 3-1 voitto LiigaPlokista tämän kotiareenalla. Vampulan paras pisteiden tekijä on ollut Binetou Sow 121 pisteellä. Joukkueen valmentajina ovat Arttu Keränen ja Kari Raatikainen.

Pölkky Kuusamon alkukausi oli mainio, mutta sen jälkeen tuli hienoinen notkahdus muutamassa vieraspelissä. Pölkyn kotivoittojen sarja on edelleen puhdas kuudella voitolla, joista viimeinen oli mainio 3-2 voitto HPK:sta. Pölkky on ollut toistaiseksi ainoa joukkue, joka on onnistunut sarjapisteiden nipistyksessä hallitsevalta mestarilta. Lisäksi Pölkky on voittanut vieraskentillä kahdesti voittojen yhteismäärän ollessa kahdeksan kolmestatoista. Pölkyn sisäistä pistepörssiä johtaa otteitaan parantava Olena Prokopenko 212 pisteellä. Keskipelaajista Me’Ashah Nicholson on murjonut huikeat 159 pistettä 55 % tehokkuudella. Mainiota kautta pelaavat myös libero Amanda Love ja yleispelaaja Lotta Piesanen (166 pist.).

Tuomas Alatalo odottaa Vampula-pelistä tiukkaa vääntöä ja mielenkiinnon kohteena on nähdä Annukka Paloniemen pelaaminen verkon toisella puolen. Lisäksi Alatalon seurannassa ovat vastustajajoukkueen hakkurit Binetou Sow ja Elli-Noora Hiltunen sekä keskipelaaja Eeva Puukka, jota Alatalo tituleeraakin sarjan ”keskarilegendaksi”.

Nyt on vielä ottelu pelattavana, eikä silloin ajatella kuurapartoja taikka rakettien räiskettä. Vampula tulee hyvällä asenteella peliin ja siihen on Pölkyn vastattava samalla päättäväisyydellä, jollainen HPK-peli oli ensimmäisestä pallosta lähtien. Odotettavissa on jälleen mainio lentopalloilta karhuluolassa.

Tervetuloa mukaan näkemään, kokemaan ja kannustamaan kotijoukkue hyvään syyskauden päätökseen!

Ottelu: Pölkky Kuusamo vs. LP-Vampula
Pelipaikka: Kuusamon liikuntahalli
Otteluaika: 17.12.2016 klo 17.00