Skip to main content

Pölkky vs. HPK 8.12.2016

Kestääkö Pölkyn kotivoittojen puhdas sarja myös vahvan HPK:n?

Pölkky Kuusamo on kohdannut vahvan alkukauden pelanneen HPK:n jo kertaalleen tämän kotikentällä. Silloin Pölkky pystyi haastamaan ylivoimaisesti sarjaa johtavan aina 20 pisteen tuntumaan asti, mutta ei yltänyt erävoittoon saakka.

HPK on voittanut kaikki pelaamansa ottelut puhtaalla pelillä. Joukkue on kokenut vain yhden erätappion Pieksämäen kotikentällä. Lisäksi HPK on hankkinut hiljattain pituutta passariosastolle yhdysvaltalaisella Bryn Kehoe Eatonilla. HPK pelasi edellisen ottelunsa kotikentällä LiigaPlokia vastaan voitokkaasti yhteen päätyyn pelaamisella. Vierasjoukkue syötti vain 23 kertaa kotijoukkueen 70 vastaan. HPK:n parhaat pisteiden tekijät olivat Piia Korhonen (16/+15) ja Salla Karhu (13/+9). Ennen Kuusamoon tuloaan HPK pelaa keskiviikkona WoVoa vastaan Rovaniemellä.

Pölkyn kausi on ollut kahtiajakoinen, sillä joukkue on voittanut kaikki viisi kotipeliään, mutta vain yhden yhtä useasta vieraspelistä. Edellisessä Pölkyn pelissä Pieksämäellä tilastollinen huomio kiinnittyi kahteen asiaan: vastaanotto ei ollut sillä tasolla kuin sen soisi olevan ja toinen ruksi tuli omien virheiden määrään. Näin siis vieraskentällä, mutta tarstaina pelataankin Pölkyn kotikentällä.

Viime kaudella Pölkky onnistui kääntämään kotisalissaan HPK:n vahvan alun lopulta 3-2 otteluvoitoksi. Torstain ottelusta on odotettavissa joka tapauksessa tasainen kamppailu, jossa ratkaisut jäävät erien loppupuolelle. Onhan HPK kova luu murskattavaksi, mutta mielenkiintoista on nähdä, millä tasolla pelaa tällä hetkellä sarjan kärkijoukkue ja pystyykö Pölkky säilyttämään kotivoittojen puhtaan sarjansa.

Tervetuloa mukaan näkemään, kokemaan ja kannustamaan!

Ottelu: Pölkky Kuusamo vs. HPK
Pelipaikka: Kuusamon liikuntahalli
Otteluaika: 8.12.2016 klo 18.30