Skip to main content

Pölkky Kuusamolle hakkuri Brasiliasta

PÖLKKY KUUSAMO TIEDOTTAA

Juhannus ja helteet tulevat – hakkuri kiinnitetty!

Näin juhannuksen kunniaksi on ilo julkaista joukkueen yhdestoista pelaajasopimus. Pölkky Kuusamon hakkuriksi saapuu Rio De Janeirosta Brasilialainen Julia Azevedo (24v, 180cm). Yhdysvalloissa vietettyjen yliopistovuosien jälkeen markkinoinnin kandidaatiksi ja maisteriksi valmistunut Julia on pelannut kaksi edellistä kautta ammattilaisena Kyproksen saarella.

Julia Azevedo: -Olen todella innoissani sopimuksesta ja mahdollisuudesta pelata hienossa mestarijoukkueessa. Odotukseni ovat korkealla. Tavoitteenani on auttaa joukkuetta puolustamaan mestaruutta ja olla paras mahdollinen pelaaja ja joukkueen jäsen.

Sotiris Gkotsis: – Ensi kaudella hakkurin paikan täyttää Julia Azevedo. Olen tyytyväinen hankintaan, sillä halusimme tälle pelipaikalle erityiset ominaisuudet, jotka sopivat pelityyliimme ja filosofiaamme. Hän tulee maasta, jolla on pitkät perineet lentopallossa ja hän haluaa antaa parhaansa auttaakseen joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa. Joukkue on nyt lähes täynnä ja viimeinen paikka täytetään myöhemmin. Nyt keskitymme kauden valmistautumiseen.

Mika Määttä: – Joukkue on nyt yhtä pelaajaa vaille valmis tulevan kauden koitokseen. Saimme pelaajan joka nauttii kilpailemisesta ja on ollut joukkueissaan iloinen persoona kentällä ja sen ulkopuolella. Julian kiinnitys on juuri sopiva palanen joukkueen kokonaisuuteen. On hienoa, että Julia valitsi meidät ja halusi jatkaa ammattilaisuraansa juuri Suomessa ja täällä Kuusamossa.

Toivotamme Julian lämpimästi tervetulleeksi tänne pohjoiseen ja Kuusamoon.

Nyt siirrytään juhannuksen viettoon. Toivotan hyvää juhannusta, iloa, valoa ja aurinkoa kesään kaikille lentopallon ja Pölkky Kuusamon ystäville!

Mika Määttä
Kuusamon Pallo-Karhut ry puheenjohtaja
Pölkky Kuusamo pelaajakoordinaattori

SOPIMUSPELAAJAT 2022 – 2023
Katja Kylmäaho passari
Joanna Kallinen passari
Juulia Jäppinen libero
Sanna Häkkinen libero
Assi Vainikka keskipelaaja
Bettina Yli-Sissala keskipelaaja
Cara McKenzie USA keskipelaaja
Oona Rasinperä yleispelaaja
Ciara DeBell USA yleispelaaja
Breana Runnels USA yleispelaaja
Julia Azevedo BRA hakkuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *