Skip to main content

Pölkky Kuusamo vs. LP-Vampula 13.10.2022

Pölkky Kuusamo saa torstai-iltana vieraakseen LP-Vampulan Huittisista. Joukkueet eivät ole kohdanneet vielä tällä kaudella ja onhan kausikin vasta alkumetreillä. LP-Vampula on pelannut tähän mennessä kaksi ottelua, joista kärsi avauspelissä tappion kotikentällä OrPolle 1-3. Toisessa pelissä Kuopiossa Puijo Wolley oli parempi suoraan 3-0.

Pölkky Kuusamon kausi on ollut kaksijakoinen. Ensimmäisessä ottelussa kotisalissa kaatui viime kauden finaalivastustaja LP Kangasala suoraan 3-0. Vieraspelien tuplaviikonloppu ei tuonut kevään mestarijoukkueelle erävoittoja vaan sekä Hämeenlinna että OrPo raatelivat karhuja suoraan 3-0 voitoilla. Molemmat vastustajat tulivat peliin sikäli suurella intensiteetillä ja onnistumistasolla, että vastapaineen antaminen jäi kokonaan pois. Oma peli ei tahtonut käynnistyä kuin hetkittäin.

LP Vampulan joukkueesta yhtenä seurattavista pelaajista on bulgarialainen yleispelaaja Iveta Stanchulova, jolla on mittaa 186 cm. Iveta onnistui kauden ensimmäisessä pelissään hyvin tehden pisteet 19/+10. Joukkueen liberoina ovat Henna Minkkisen lisäksi Vaasan Kiistosta siirtynyt Maria Naasko. Pölkyn pelaajista hakkuri Julia Azevedo takoi OrPoa vastaan hankalistakin paikoista pisteet 15/+10 48 % tehoin.

Sotiris Gkotsis:
– Kahdessa edellisessä pelissä emme pelanneet sillä tasolla, että olisimme saavuttaneet niistä jotakin positiivista. Tällä viikolla meillä on tavoitteena kuinka voisimme parantaa joukkueena ja siirtää se seuraaviin peleihin LP-Vampulaa ja LP Viestiä vastaan.

Pölkky Kuusamo nostaa varmuudella ryhtiään viime viikonlopun rökäletappioista sisuuntuneena ja odotettavissa on jälleen kauden avauspelin tapaan hyvää taistelua ja railakasta lentopalloa.

Tervetuloa mukaan kannustamaan!

Pölkky Kuusamo vs. LP-Vampula
13.10.2022 klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus

Liput 15 €, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *