Skip to main content

Pölkky Kuusamo vs. LP Kangasala 1.10.2022

Kevään finalistit kohtaavat Kuusamossa

Mestaruusliigakausi käynnistyy Kuusamossa lauantaina klo 17 mahdollisimman mielenkiintoisella ottelulla, jossa vastakkain ovat edelliskauden finalistit Pölkky Kuusamo ja LP Kangasala. Viime kausihan oli Pölkyn osalta erinomainen, sillä joukkue saavutti historiallisen Suomen mestaruuden lisäksi myös Cup-mestaruuden.

Nyt on alkamassa uusi kausi ja molemmat joukkueet ovat uudistuneet viime kaudesta, Pölkky Kangasalaa perusteellisemmin. Molemmilla joukkueilla on ollut neljä pelaajaa kesäkaudella naisten ja U19-ikäisten maajoukkueiden mukana ja se voi näkyä alkukaudesta yhteispelin hienoisena hakemisena.

Muutama nosto molemmista joukkueista. LP Kangasalan hakkurina on tällä kaudella perulainen 190 cm mittainen Katherine Regaldo. Kuusamossa katseet kohdistuvat myös mestaruusjoukkueesta siirtyneeseen yleispelaaja Viivi Pyhäjärveen. Mestaruustaistoissa Pölkyllä oli edelliskaudella vahvoja verkkopelaajia ja Viivi joutui tyytymään lähinnä takakenttäkierroksiin. Ne hän hoitelikin varmasti ja oli yksi mestaruuden takuupelaajista. Kangasalan liberona jatkaa Tiiamari Sievänen. Passariosastolle joukkue on saanut Nea Luntamon, jolle Emmi Jalonen on vahva haastaja.

Pölkyn takakentän lukkoina ovat kesällä maajoukkuedebyytin tehnyt Sanna Häkkinen, jonka rinnalla on nuori lahjakkuus Juulia Jäppinen. Harjoituspeleissä Juulia esitti kelpo otteita. Pölkyn passarina on viime kaudella Kangasalaa edustanut kokenut Katja Kylmäaho, jonka aisaparina on Juulian tavoin nuorten maajoukkuepelaaja Joanna Kallinen. Kolmantena nuorista maajoukkuelupauksista on yleispelaaja Oona Rasinperä. Pölkyn vahvoista ja hyökkäysvoimaisista pelaajista mainittakoon 190 senttinen keskipelaaja Cara McKentzie, jonka hyökkäys- ja torjuntavoimasta saamme nauttia alkavalla kaudella.

Sotiris Gkotsis:

– Liigakausi käynnistyy lauantaina samojen joukkueiden kesken johon viime kausi päättyi. Tähän aikaan kaudesta kumpikaan joukkue ei ole vielä valmis pelaamaan haluamaansa lentopalloa. Joukkueissa on uusia kasvoja ja vaatii pelejä ja aikaa jotta joukkue sitoutuu yhteen. Kyseessä on kumminkin derby ja odotan molemmilta joukkueilta intoa, intensiivisyyttä ja energiaa kentälle. Toivotaan hyvää alkua kauteen kaikille joukkueille sekä terveyttä ja nautitaan hyvistä kamppailuista.

Tervetuloa mukaan kannustamaan heti kauden avauspelistä lähtien!

Pullakahvit tarjoaa Kuusamon Osuuspankki.

Pölkky Kuusamo – LP Kangasala
1.10.2022 klo 17.00
Kuusamon liikuntakeskus

Pääsylippu 15 €, alle 15 vuotiaat ja sotien veteraanit ilmaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *