Skip to main content

Pölkky Kuusamo – LP Viesti 14.10.2022 klo 18.00

Pölkky Kuusamon ottelutahti jatkuu tiiviinä. Perjantaina Kuusamon liikuntakeskukseen vieraaksi saapuu Tomi Lemminkäisen valmentama LP Viesti Salosta. Kyseessä on silloin Pölkyn viides Mestaruusliigan ottelu lokakuulle. Kuudes liigapeli pelataan kuun lopussa Puijo Wolleyta vastaan. Sitä ennen Pölkyllä on kaksi Mestareiden liigan peliä Serbian hallitsevaa mestaria Crvena Zvezda Belgradia vastaan, ensin Serbiassa 18.10. ja 25.10. Santasportilla Rovaniemellä. Pölkyn lokakuulle mahtuu siten yhteensä kahdeksan ottelua.

LP Viesti tuo mukanaan vahvan joukkueellisen pelaajia. Joukkueen liberona pelaa maajoukkuelibero Netta Laaksonen, joka toki on poissa ainakin torstai-illan Rovaniemen ottelun kokoonpanosta. Passari Saana Virtanen koki ikävän loukkaantumisen kauden kynnyksellä, mutta palannee pelikentälle jo torstaina Rovaniemellä. Samoin ensi esiintymisen torstaina tekee myös ukrainalainen keskipelaaja Kseniia Puhach. Joukkueen kannalta ilahduttavaa on myös se, että Kuusamossakin pelannut ja koko viime kauden loukkaantumisen takia sivussa ollut Nea Haatainen on taas pelikuntoinen.

Pölkky Kuusamolla on tänäkin vuonna varsin iskuvoimainen joukkue. Vaikka ensimmäiset vierasottelut sujuivatkin alavireisesti Kuusamossa ei ole heitetty vielä kirvestä kaivoon koko kauden suhteen. Joukkuepeli paranee vielä ja varsinkin kotikentällä on jo nähty taisteleva ja railakasta lentopalloa pelaava joukkue.

Sotiris Gkotsis:

– Kahdessa edellisessä pelissä emme pelanneet sillä tasolla, että olisimme saavuttaneet niistä jotakin positiivista. Tällä viikolla meillä on tavoitteena kuinka voisimme parantaa joukkueena ja siirtää se seuraaviin peleihin LP-Vampulaa ja LP Viestiä vastaan.

Tervetuloa mukaan kannustamaan!

Pölkky Kuusamo vs. LP Viesti
14.10.2022 klo 18.00
Kuusamon liikuntakeskus

Liput 15 €, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *