Skip to main content

Pölkky Kuusamo – Kuortane 3-1

Pölkky Kuusamo – Kuortane 3-1 (25-11, 22-25, 25-18, 25-19).

Kuortane laittoi hyvin kampoihin Pölkky Kuusamolle ensimmäisen erän reilusta häviöstä huolimatta.

Kuusamon ja Kuortaneen kohtaamisen ensimmäinen erä meni kotijoukkueelle selkeästi 25-11. Toiseen erään Kuortane paransi peliään hyvällä vastaanotolla ja hyökkäyspelillä vieden erän 25-22. Kolmas ja neljäs erä pelattiin kotijoukkueen hallinnassa ja ottelu kallistui Pölkky Kuusamolle 3-1.

Pölkky Kuusamon parhaimmat pisteet teki Julia Vorona (23/+15), joka oli hyvässä vireessä ja uurasti vastaanotossa vain kahdella virheellä (27 vastaanottoa/56 %) sekä hyökkäyksessä (37 h/18 p/49 %). Julia palkittiinkin joukkueensa parhaaksi.

Kuortaneen paras pisteiden tekijä oli Ronja Heikkiniemi (15/+6). Joukkueen parhaana palkittiin libero Janika Rontti, jonka vastaanottoprosentti oli 61 %. Janika nosti hyvin Pölkyn kovia pommeja pelattavaksi.

Pelissä nähtiin useita hyviä palloralleja molempien joukkueiden liberopelin onnistumisen johdosta. Torjunnat Pölkylle 9-6.

Marko Kaakinen, päävalmentaja Pölkky Kuusamo:
-Ensimmäinen erä tuli helposti ja pelirytmimme katosi. Toisen erän alku oli vaikea ja meidän syöttömme myös pehmeni. Kuortane pääsi hyökkäämään hyvistä paikoista hyvällä passitemmolla. Vastustaja käytti hyvin torjunnan käsiä ja välejä hyödyksi. Puristuksen jälkeen saimme jonkin verran rentoutta peliin ja tärkeät voittopisteet. Julia Vorona oli tänään loistava vaihdellen lyöntisuuntia ja voimaa. väliin hyviä jujujakin. Joukkueemme hyökkäysprosentti oli hyvä (52 %).

Emmi Huovinen, libero Pölkky Kuusamo:
-Hiukan nihkeää oli, eikä ollut tänään meiltä parasta peliä. Jostakin syystä peliimme tuli puristusta, mutta tärkeintä oli 3 pistettä.

Aapo Rantanen, päävalmentaja Kuortane:
-Tänään oli toinen erä hyvää pelaamista, mutta emme saaneet oikein pelistä kiinni. Viikonlopun kahdessa pelissä emme pystyneet pelaamaan sitä peliä johon pitäisi päästä. Kahteen peliin meni valmistautuminen vähän pieleen ja sitä pitää valmentajan pohdiskella ja ottaa omaan piikkiin.

Janika Rontti, libero Kuortane:
-Kovia hyökkäyksiä tuli, mutta emme pystyneet vastaamaan peliin. Pelissä oli hyviäkin pätkiä, mutta paremminkin voisi mennä.

Janika, miltä tuntui pelata kotisalissa vastustajajoukkueen riveissä?
-Aina se välillä on tunteiden myllerrystä.