Skip to main content

Pölkky Kuusamo julkaisee pelaajasopimuksia

Kolmannen peräkkäisen liigamestaruuden voittanut Pölkky Kuusamon naisten mestaruusliigajoukkue on kääntänyt katseensa jo vahvasti tulevaan ja joukkueen rakentaminen tulevalle kaudelle on hyvässä vauhdissa. Seura julkaisee nyt yhdeksän pelaajan rungon.

Edellisen kauden pelaajista jatkosopimuksen ovat tehneet keskipelaaja Amiya Jones, yleispelaajat Makenzie Harris ja Cortney VanLiew, sekä yleispelaajan ja hakkurin paikoilla viihtyneet Oona Pennanen ja Erin Shomaker. Liberon tontille palaa meille kaikille tuttu Sanna Häkkinen. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät passarit Nea Luntamo (25v, 178cm) ja Roosa Rautio (25v, 175cm), sekä libero Venla Pirinen (22v, 162cm).

NEA LUNTAMO
– Innolla odotan kehitystä tutussa valmennuksessa ja menestyneessä seurassa. Odotan ensi kaudelta myös kovaa tasoa treeneissä ja otteluissa sekä seurojen välisiä tasaisia kamppailuja.

ROOSA RAUTIO

– Olen todella iloinen Pölkky Kuusamoon siirtymisestä ensi kaudelle. Kuusamossa tehdään asioita hyvin ja odotan innolla uusia haasteita. Uskon, että tämä ympäristö tarjoaa minulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä pelaajana. Kuusamossa on aivan huikea kotiyleisö ja on todella kiva päästä pelaamaan siellä. Odotan jo innolla syksyä!

SANNA HÄKKINEN

– Olen iloinen syntyneestä sopimuksesta. Maajoukkuekesän ja EM-kisareissun jälkeen oli oikea päätös ottaa vähän huilia ja etäisyyttä tähän sirkukseen. Olen nyt valmis taas hyppäämään mukaan. Kuusamosta on tullut meidän koti, joten seuraa ei tarvinnut miettiä. Treenimotivaatiota löytyy ja yritän pysyä nuorempien kintereillä. Tavoitteita on vain yksi, mutta henkilökohtaisesti haluan pitää hauskaa ja nauttia joukkuekavereiden kanssa yhdessä tekemisestä.

VENLA PIRINEN

– Olen todella innoissani päästessäni osaksi Pölkky Kuusamon joukkuetta. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan joukkueeseen ja pääsemme treenaamaan yhdessä. Olen iloinen tästä mahdollisuudesta päästä haastamaan itseäni ja kehittymään osana laadukasta joukkuetta. Olen kuullut paljon positiivista seurasta ja yhteisöllisyydestä Kuusamossa. Odotankin innolla, että kausi alkaa syksyllä ja saadaan hallille väkeä.

AMIYA JONES


– Odotan innolla paluuta Kuusamoon, koska fanit ovat mahtavia, Sotos on loistava valmentaja ja olen rakentanut hyvät suhteet joukkuekavereihini. Meillä on ensi vuonna niin paljon saavutettavaa ja haluan taistella cupin ja mestaruuden voitosta!

MAKENZIE HARRIS

– Olen erittäin innoissani siitä, että saan jäädä Kuusamoon. Pölkky Kuusamo on hieno seura ja ihmiset ovat mahtavia. Olen innoissani päästessäni kehittymään ensi kauden joukkueessa ja toivottavasti voittamaan toisen mestaruuden.

CORTNEY VANLIEW

– Olen rakastanut olla Kuusamossa viime kuukausien ajan. Olen saanut todella paljon tukea valmennusryhmältä, seuralta ja yhteisöltä. Olen erittäin otettu mahdollisuudesta tulla takaisin ja kilpailla jälleen Pölkyn pelipaidassa.

OONA PENNANEN

– Olen iloinen, että saan jatkaa Pölkky Kuusamon joukkueessa tulevana vuonna. Juuri päättynyt kausi oli kivoin, mitä olen vuosiin kokenut ja otan vastaan mielelläni toisen samanlaisen. Odotan, että saadaan taas hyvä porukka kasaan ja ollaan menestyksekkäitä ensi kaudella.

ERIN SHOMAKER

– Olen niin innoissani mahdollisuudesta palata Kuusamoon ensi kaudeksi. Olen saanut hienon kokemuksen tänä vuonna vain muutaman kuukauden aikana. Odotan innolla, että pääsen olemaan osa tätä joukkuetta koko kauden ajan. Olen niin kiitollinen kaikesta tuesta, jota saamme joukkueena joukkueelta.

SOTIRIS GKOTSIS, päävalmentaja

– Ensi vuoden suunnittelu saatiin suurimmaksi osaksi nopeasti päätökseen. Olen tyytyväinen, että useat pelaajamme pysyvät täällä myös ensi vuonna. On aina tärkeää, että meillä on pelaajapohja, joka tuntee valmentajan ja joukkueen filosofian. Korvasimme lähtijät myös laadukkailla pelaajilla, jotka haluavat auttaa joukkuetta menestymään myös ensi kaudella.

MIKA MÄÄTTÄ, manageri

– Tavoitteet tullaan asettamaan kolmannen mestaruuden jälkeen taas korkealle. Joukkue uudistuu sopivasti ja alamme rakentamaan uutta menestystarinaa. Tulevan kauden joukkueen rakentamisessa olemme keskittyneet totuttuun kaavaan ja hakeneet jälleen roolitusten kautta sopivaa kokonaisuutta. Uskon, että nytkin meillä on kasassa Pölkky Kuusamon näköinen taisteleva joukkue. Joukkue tulee olemaan sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta, sekä kotimaisuutta ja kansainvälistä osaamista. Muualle lähteville pelaajille ja uransa lopettaneille toivotamme mitä parhainta onnea ja menestystä uusissa haasteissa. Lämpimät kiitokset teille kaikille vahvasta panoksesta Pölkky Kuusamon joukkueessa. Tänne jääneille haluan toivottaa antoisaa lomaa. Me kaikki odotamme teitä innolla takaisin.

SOPIMUSPELAAJAT 2024 – 2025
Nea Luntamo, passari
Roosa Rautio, passari
Sanna Häkkinen, libero
Venla Pirinen, libero
Amiya Jones USA, keskipelaaja
Makenzie Harris USA, yleispelaaja
Cortney VanLiew USA, yleispelaaja
Oona Pennanen, yleispelaaja/hakkuri
Erin Shomaker USA, yleispelaaja/hakkuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *