Pölkky – Orpo 8.1.2021

Pölkky saa lauantaivieraaksi OrPon

Liigan kärkipaikkaa pitävä Pölkky Kuusamo saa lauantaina vieraakseen Oriveden, jonka sijoitus on neljäntenä 15 sarjapistettä Pölkyn takana. Pölkky ja LP Viesti ovat tasapisteissä (48), tosin LP Viestillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Kolmantena on LP Kangasala 46 sarjapisteellä.

Pölkky Kuusamo ja OrPo ovat kohdanneet jo kahdesti tällä kaudella. Pölkky voitti niistä ensimmäisen kotona 3-1 ja Orivedellä nähtiin tiukka 5-eräinen, joka päättyi sekin Pölkyn voitoksi 3-2. Edellisessä ottelussaan heti vuoden alussa OrPo hävisi kotona 0-3 WoVolle. WoVo pelasi silloin mainion pelin ja molemmilla joukkueilla oli takana kahden viikon ottelutauko. Pölkky voitti edellisessä ottelussaan kolme viikkoa sitten Puijon Kuopiossa 3-0.

Sotiris Gkotsis:
-Tämä on ensimmäinen pelimme 18. joulukuuta jälkeen. Ensinnäkin toivomme terveyttä jokaiselle ja kaikille joukkueille alkavalle jaksolle. Pelirytmin puuttumisesta johtuen ensimmäinen peli on aina vaikea. Meidän täytyy pitää fokus perusasioissa virheitä välttäen ja löytää pelimme vaihe vaiheelta. Meidän kuukausi on mielenkiintoinen ja odotamme pelaamista innolla, haluamme näyttää tämän energian ensimmäisestä pelistä lähtien.

Ottelu pelataan ilman katsojia ja se on nähtävissä Ruutu+ -palvelussa.

Pölkky Kuusamo vs. OrPo
8.1.2021 klo 17.00
Kuusamon liikuntakeskus