Skip to main content

Pölkky – LP Kangasala 17.10.2020 klo 17.00

Syksyn odotetuin kohtaaminen lauantaina Kuusamossa

Pölkky Kuusamo saa lauantaina klo 17 alkavassa syksyn ehkä odotetuimmassa kohtaamisessa vastaansa sarjan ennakkosuosikiksi nostetun LP Kangasalan. Pölkylle sopii vallan hyvin haastajan asema joukkueiden kauden ensimmäiseen keskinäiseen kohtaamiseen.

LP Kangasala on pelannut kolme ottelua ja voittanut vieraskentällä LiigaPlokin sekä kotonaan Jymy Volleyn ja Hämeenlinnan ilman erätappioita. Pölkky on hurjan ottelutahdin ansiosta pelannut jo kuusi ottelua, joista neljä on ollut suoria 3-0 voittoja, yksi 3-1 voitto ja yksi 2-3 tappio. Pölkyn voittosarakkeessa ovat Puijo Wolley, LP Viesti, WoVo ja LP-Vampula kahdesti. Kauden ainoa tappio tuli LP Viestiä vastaan Salossa ottelun selkeän hallinnan jälkeen.

Edellisessä ottelussaan viikko sitten lauantaina Hämeenlinnaa vastaan Kangasalan pisteet jakautuivat varsin tasaisesti. Eniten pisteitä teki hakkuri Jody Larsson 12/+9, 48 % hyökkäysteholla. Seuraavana oli yleispelaaja Ronja Heikkiniemi pistein 9/+3, 33 % hyökkäysteholla. Heikkiniemen vastaanottprosentti oli 70 %, kun se oli koko joukkueella 57 %. Kangasalan hyökkäystehot olivat 37 %.

Pölkky pelasi edellisen ottelunsa torstaina LP-Vampulaa vastaan. Joukkueen parhaimmat pisteet teki yleispelaaja Viivi Pyhäjärvi (17/+14). Seuraavaína olivat yleispelaaja Jessica Kosonen (17/+10) sekä hakkuri Polina Malik (15/+7). Pölkyn vastaanotto oli 49 %, kuten myös joukkueen hyökkäysteho. Jessican hyökkäysteho oli 64 % ja Viivin 63%. Hakkuri Malikin hyökkäysprosentti oli 48. Pölkky Kuusamon alkukauden peli on ollut jo yllättävän hyvää, mutta parantamista ja hiomista löytyy vielä silti. Samoin lienee myös lauantain vierailijan LP Kangasalan pelin osalta.

Tuomas Alatalo, millaisilla ajatuksilla mestarisuosikkia vastaan?

– Hienoa päästä mittaamaan lauantaina Kangasalan tasoa. He ovat yhdeksässä pelaamassaan erässä kerran antaneet vastustajalle yli 20 pistettä, joten hyvällä mallilla heillä on peli. Lähdetään haastamaan rohkeasti kotiyleisön tuella.

Kuusamon kotiluolasta ovat ollee vierailijoille pisteet lujassa viime vuosina. Kumpi joukkueista on lauantaina vahvempi se selviää parhaiten tulemalla paikanpäälle seuraamaan ja kannustamaan. Tietenkin turvallisuusohjeita noudattaen.

Pölkky vs. LP Kangasala
17.10.2020 klo 17.00
Kuusamon liikuntakeskus