Pölkky Kuusamo Pihtiputaan turnauksessa elokuussa 2014

Pihtiputaan harjoitusturnauksessa kolmas sija

Pölkky Kuusamo pelasi Pihtiputaan harjoitusturnauksessa kahden päivän aikana neljässä ottelussa yhteensä 17 erää, joista huonoja eriä oli vain sunnuntaina aamulla Vampulaa vastaan pelattu kolmas erä, jossa ei ollut enää panosta turnauksen jatkopelien kannalta.

-Paljon saatiin informaatiota harjoituksien kohdentamiseen ja miten missäkin tilanteessa pitäisi pelata. Työtä on vielä tiedossa, etenkin yhteispelaamisen parantamiseksi, toteaa päävalmentaja Marko Kaakinen.

Lauantaina oli melko tasaväkisiä pelejä WoVoa (1-3) ja LiigaPlokia (2-3) vastaan. Miten sunnuntain pelit sujuivat?

-Vampulaa vastaan oli toinen erä ihan hyvää pelaamista, mutta ei saatu siitä erää ja kolmannessa erässä oli sitten vähän pelailun makua. Vampulalla peli oli melko valmiin näköistä ulkolaisen passarin johdolla. Hillaelina Hämäläinen puolusti tosi hienosti hyökkäykset peliin ja jatkohyökkäykset toimivat myös.

-Plokia vastaan oli hyvää tasaista vääntöä. Molemmat joukkueet pelasivat paremmin kuin lauantain kohtaamisessa. Kolme viimeistä erää meni jatkopalloille, neljännessä erässä meillä oli ottelupallokin. Ja mansikkana sitten viides erä, jossa olimme vielä 4-10 takana, mutta erän lopun vahvalla tekemisellä erä 18-16.

-Meillä on hyvä henki joukkueessa ja tasaisen pelin kääntäminen maistui myös, päätteli Marko turnausreissua.

Pölkky Kuusamo Pihtiputaan turnauksessa elokuussa 2014 Pölkky Kuusamo Pihtiputaan turnauksessa elokuussa 2014