paka e juniorit www

Pakan E-juniorit voitokkaita tiikerisarjassa

Seuran E- juniorit ovat loka- ja marraskuun aikana tehneet kaksi turnausreissua Oulun seudulle. Viiden joukkueen alkulohkossa Pallokarhujen joukkueet Jääkarhut ja Kontiot keikkuvat sijoilla yksi ja kolme.
 
Turnauksiin on Kuusamosta matkannut yhteensä 12 pelaajaa. Osa pelaajista on osallistunut nuorempien lasten sarjoihin aikaisimpina vuosina ja muutamilla syksyn pelit ovat olleet ensikosketus lentopalloon. Edellisten kausien peleihin verrattuna peliväline on muuttunut normaaliksi lentopalloksi ja koppiavusteiseksi suoritukseksi on sallittu vain toinen kosketus. Näitäkin tietoa vastaan joukkueen aikuisorganisaatio on yllättynyt junioreiden menestyksestä.
 
Kempeleessä pelatussa turnauksessa 10. marraskuuta molemmat joukkueet nauttivat pelien voitoista. Keskinäisessä taistossa Kontio- joukkue oli tiukasti Jääkarhua onnekkaampi eräluvuin 2-1. Eräpisteet kirjattiin 25-21, 25-27 ja 16-14.
 
Joukkueista löytyy taitavia hyökkääjiä. Lauantaina pelatun turnauksen perusteella syötön vastaanottamisessa ja pallon toimittamisessa passarille on suurimmat kehittämisen kohteet. Toivottavasti tulevien viikkojen aikana urheilijat omaksuvat vielä paremmin tätä taitoa.
 
Jääkarhujen pelaajat: Peetu Väisänen, Mila Pitkänen, Miro Kolvanki, Samu Kaartinen, Jaakko Törmänen, Hannes Ervasti ja Peetu Somero. Joukkuetta valmentaa Jari Kaartinen.
 
Kontioiden pelaajat: Luukas Niemelä, Emma Virkkula, Ella Lusminki, Juuso Korhonen ja Rasmus Niemelä. Joukkuetta valmentaa Jaana Kaartinen.
 
Seuraava turnaus pelataan Kuusamossa lauantaina 1.12.2018. Liikuntakeskus kutsuu kaikkia lentopallon ystäviä kannustamaan nuoria urheilijoiden alkuja.
 
Pohjoisen alueen tiikerisarjan tuloksiin voi tutustua alla olevasta linkistä:

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2018ppohj&sarja=ETPTi
 
Jari Kaartinen, valmentaja

paka e juniorit www