PaKa – Nurmon Jymy 3-0

Pallo-Karhut sai haastajakseen Nurmon Jymyn naisten 1-sarjan kotiottelussa. Asetelma illan otteluun oli, että PaKa oli jo varmistanut paikan ylemmässä jatkosarjassa ja Jymy tarvitsi vielä kaksi  sarjapistettä jatkosarjaan pääsemiseksi. Nurmo aloittikin ottelun vahvasti ottaen ensimmäisen erän alkuun 1-4 johdon. Pallo-Karhut kuroi tarkalla pelaamisella etumatkan kiinni lukemissa 8-8. Erää pelattiin tasaisissa merkeissä aina viiteentoista pisteeseen asti. Pallo-Karhujen syöttö oli tänään vahvassa iskussa ja ensimmäisen erän loppu selkeästi kotijoukkueelle pistein 25-17.

Myös toisessa ja kolmannessa erässä Nurmo oli vahva erien alussa, mutta joutui antautumaan erän puolen välin jälkeen kotijoukkueen syötön murentaessa vierailijan vastaanottoa. Pallo-Karhuista syöttöruudussa kunnostautuivat erityisesti Roosa Määttä ja syöttövaihdoissa Heidi Kaakinen. Kello ehti käydä ottelun alusta tunnin ja 16 minuuttia tuomarin viheltäessä pelin päättyneeksi Pallo-Karhujen 3-0 voittoon eräpistein 25-17, 25-17, 25-15. Pallo-Karhut varmisti samalla lohkovoiton tasaisen varman peliesityksen jälkeen.

Totuttuun tapaan muutama kysymys pelin jälkeen Pallo-Karhujen päävalmentaja Marko Kaakiselle. Marko, menikö peli suunnitellun mukaisesti? -Syöttötaktiikka piti läpi ottelun ja saimme vastustajan pahimmat aseet riisuttua pois. Syöttömme oli monipuolista ja sillä ohjasimme kaveria hyökkäämään kuten halusimmekin. Sen jälkeen torjuntamme ja puolustus toimi hyvin, pääsimme puolustuksen jälkeen hyvin jatkopalloille. -Selvisimme myös vähillä syöttövirheillä.

Erien alut olivat tiukkoja ja oliko aistittavissa jo palyoffsien makua? -Nurmo oli hyvin valmistautunut otteluun ja erien alut oli meille vaikeita. -Meillä piti kantti hyvin takaa-ajotilanteissa, mutta vastustajalle tuli pientä repsahdusta vastaavassa paikassa. -Tyytyväinen täytyy olla, että pystyimme tasaiseen suoritukseen. Virheitä tulee aina jokunen, mutta emme jääneet niitä murehtimaan. -Toisesta erästä lähtien saimme taistelutsempin hyvin päälle ja autoimme joukkuekavereita esimerkillisesti.

Ottelun parhaina palkittiin Pallo-Karhujen Sanni Määttä ja Nurmon Jymyn Sonja Rajala.

Katso ottelukuvat Pallo-Karhujen Facebook-sivuilta.