Skip to main content

2 -sarjan PaKan naisilla onnistunut Itsenäisyyspäivä.

Itsenäisyyspäiväksi siirretyt 2-sarjan pelit osoittautuivat PaKan nuorelle joukkueelle onnistuneeksi tapahtumaksi. Pelit pelattiin lukion salissa.

PaKa oli saanut vieraiksi Ivalosta Lapin Sudet ja Tornion Lentis-88:n. Turnaus alkoi PaKalla LaSua vastaan, josta tuli selkeä voitto 3-0 (25-12, 25-14, 25-19). PaKalaiset olivat pitkän pelitauon aikana saaneet sairastuvalta pelaajia riviin. Pitkä tauko näkyi selvästi myös vastaanoton paranemisena ja syöttöjen pahentumisena. Tytöt pelasivat pelin hyvällä asenteella ja saivat jatkopallot toimitettua passarille, jolla oli helppo työ jakaa vastuuta hyökkääjille.

Tornio ja Ivalo pelasivat seuraava keskinäisen ottelunsa, jonka Tornio vei selvästi 3-0 (25-7, 25-17, 25-19).

Pakalaiset seurasivat Tornion peliä ja totesivat vastuksen oleva astetta kovemman. Ensimmäinen erä alkoi PaKalla hieman hapuillen, mutta loppua kohti virheet vähenivät ja vastustajan saama etumatka kurottiin kiinni. Näin erä pakalle. Toinen erä alkoi tasaisena. Erän puolivälissä PaKa teki muutaman todella pahan syötön jotka toivat ässäpisteitä sekä pistejohdon. Jälleen erä PaKalle. Kolmas erä alkoi samalla tavalla kuin toinenkin molempien yrittäessä syöttää tosi pahoja syöttöjä. PaKan vastaanotto selvisi haasteesta hieman paremmin, minkä seurauksena virheet vähenivät entisestään ja kolmaskin erä PaKalle selkein numeroin. Ottelu näin PaKalle 3-0 (25-23, 25-19, 25-15).

Valmentaja Tapio Ojala haluaa mainita PaKalaisista Eerika Kallungin ja Tiia Jormakan suoritukset. Eerika pelasi todella uhrautuvasti ja antaumuksella pallot loppuun. Tiia taas tappoi järkevästi palloja niin etu- kuin takakentältäkin.

Seuraava ottelu pelataan Torangin koululla 14.12.2013 klo.14.45. Kempelettä vastaan.