PaKa – Helsinki Volley 3-1

Pallo-Karhut käynnisti naisten ykkössarjan ylemmän jatkosarjan maukkaalla vierasvoitolla Helsingissä erin 3-1 (25-16, 25-19, 22-25, 25-23). Pohjoisen vieraan kaksi ensimmäistä erää olivat hyvää pelaamista vähillä virheillä. Peli toimi kaikilla osa-alueilla. Kolmanteen erään Helsinki Volleyn valmennusjohto oli saanut pelaajilleen oivan taisteluvireen päälle ja kun Pallo-Karhut tuli tauolta aavistuksen verran vajaalla asenteella – loppupelistä tulikin alkueriä tiukempi vääntö.

Ottelun neljännessä erässä Pallo-Karhut oli jo ratkaisevan tuntuisesti 20-23 tappiolla ja erätappiolla ottelussa olisi menty pistejakoon. Roosa Määttä teki syöttövuorollaan pahaa jälkeä syöttäen yhden suoran pisteen ja vaikeuttaen merkittävästi vastustajan pelinrakentelua. Erä riemukkaasti Pallo-Karhuille 25-23 ja ottelusta kotiintuomisina täysi kolmen pisteen potti.

Miten Pallo-Karhujen päävalmentaja Marko Kaakinen näki pelaajistonsa onnistumisen? -Tyytyväisin mielin lähdemme pitkälle kotimatkalle. Alku oli hyvä, mutta loppuosa pelistä menikin tiukemmaksi. -Roosa (Määttä) oli tänään liekeissä – syöttö, hyökkäys ja torjunta kulki hyvin. Ennen peliä Roosa tuntui hieman jännittävän, mutta pelissä ei jännittänyt kun hän takoi kovia suorituksia. -Sanni (Määttä hänkin) puolestaan palkittiin meidän parhaaksi pelaajaksi ja Sanni olikin laidassa varma pelaaja. -Koska Roosakin olisi ansainnut palkinnon, meidän pitää sellainen jollakin taukopaikalla vaikkapa karkkihyllystä taikoa, naureskeli pelaajistonsa otteisiin tyytyväinen valmentaja.