PaKa 2 naiset 2014 - 2015

Oulunsalon Vasama haki pisteet PaKa 2:lta

OsVa 1 osoitti kovuutensa Kuusamossa, PaKa 2 hävisi OsVa:lle erin 3 – 0. Kahdessa ensimmäisessä erässä ottelun kulku oli hyvin tasaista aina 20 pisteeseen saakka. OsVan ykkössarjan entiset pelaajat, mm. PaKassakin liberona pelannut Lamberg, osoittivat kovuutensa lopussa ja veivät erät nimiinsä. Ylemmän sarjatason rutiini näkyi myös loppupisteissä.

Jokaisessa pelissä on avainasemassa nostopeli jai niin kävi myös nyt, vastustaja oli askeleen edellä tässä asiassa. Muutamien pelaajien puuttuminen ei antanut valmentajalle kovin paljon mahdollisuutta taktiikkamuutoksiin. Naisten 2-joukkue saa pelistä arvosanan 8 ja se tulee kahden ensimmäisen erän perusteella. Kolmas erä oli joukkueen heikoin, etenkin vastaanoton osalta.

Seuraavat 2-sarjan pelit ovat Oulunsalossa 26.10.2014.