Kempeleen turnaus 01

D -ikäiset Tiikerit Kempeleen reissussa

Kävimme viime lauantaina 17.10 turnaus reissun Kempeleessä. Kyseessä oli D-junioreiden tiikerisarjan turnaus jossa meitä oli mukana 5 joukkuetta. Joukkueessamme on 4 ensikertalaista ja yksi joka on pitänyt jonkin aikaa taukoa harrastuksesta joten ymmärrettävästi jännitys oli aistittavissa varsinkin, kun aloimme lähestyä Kempelettä.

Ensimmäinen peli oli Kajaanin Kuohua vastaan jonka hävisimme 2-0, mutta vasta kovan taistelun jälkeen (25-19, 25-23). Ensimmäisessä erässä peli oli hieman sekaisin, koska eka kertaa pelattiin turnauksessa. Toinen erä olikin hienoa taistelua ja se oli jo meidän voitettavissa, mutta sitä viimeistä niittiä jäi vielä uupumaan; no kokemuksen kautta sekin niitti saadaan lyötyä.

Toinen peli oli sitten Saloisten Salamaa vastaan josta myöskin tuli 2-0 tappio. Tässä pelissä taisi jännityksen myötä laueta myös hieman keskittyminen ja peli meni seisoskeluksi.

Kolmas peli oli sitten Oulunsalon Vasamaa vastaan josta sitten otimme ensimmäisen voittomme erin 2-0. Ensimmäinen erä oli hienoa ja rentoa peliä jossa tuli onnistumisia koko joukkueelta; tämän joukkueen ensimmäinen erävoitto luvuin 25-18. Toisessa erässä tuli sitten kuuluisa hyvänolon tunne ja se teki erästä vaikean, mutta hienosti tytöt keräsivät itsensä ja erä meille 25-23 sekä koko ottelu 2-0.

Viimeinen peli oli kotijoukkuetta Kempelettä vastaan joka päättyi 1-1 tasapeliin. Ensimmäinen erä meille 25-22 ja toinen niukasti Kempeleelle 26-24; voitto oli pienistä asioista kiinni, mutta erittäin hyvää peliä kaikin puolin.

Hieno turnaus jossa oli paljon hyviä onnistumisia ja saatiin paljon kokemusta sekä nyt tiedetään, että missä tällä hetkellä on suurimmat kehityskohteet. Sanoin tytöille ennen turnausta, että kun he tekevät vaan parhaansa, niin se riittää minulle ja näin he myös tekivät joten en voi muuta sano kuin kiitos Neea, Pinja, Mila, Aada ja Taija mahtavasta turnauksesta. Tästä on hyvä jatkaa 27.11 Oulunsalossa.

Teksti: Petteri Moilanen

Kuvat: Petteri Moilanen