A -tytöissä on voimaa

A-tytöille vieraskiertueelta voitto ja tappio

Pakan A-tytöt avasivat voittotilin naisten 2. sarjassa myös vieraissa voittamalla lauantaina Ylivieskan Kuulan 3-1 (18-25, 25-18, 25-14, 25-19).

Kokoonpanomuutoksia edellisiin peleihin tehtiin YP/KP -osastolla, jossa Minnat Leinonen ja Uusi-illikainen vaihtoivat paikkoja. Liberona pelasi Anna Rajala ja hakkurina Pirita Pyykkönen.

Ensimmäisen erän puolivälin nukahtamista lukuunottamatta uusi yhdistelmä toimikin hienosti ja pääosin keskeltä hyökänneen Kuulan osaksi koitui puolustaminen, missä ylivieskalaiset esittivätkin hienoja pelastuksia.
Vääjäämättä pallot alkoivat kuitenkin jäädä verkon toiselle puolelle ja voitto tuli melko selvällä erolla.

Raahessa vastuksen tiedettiin kovenevan useammalla pykälällä ja otteluun lähdettiin samalla kokoonpanolla.

Varsinkin ensimmäisessä erässä raahelaiset veivät peliä paremalla syötöllä omien aloitusten ja vastaanoton haparoidessa. Samalla tietenkin tukehtui myös hyökkäykset, mutta pelin edetessä parannusta tuli joka osa-alueella. Kolmannessa erässä saatiin jo omiakin hyökkäyksiä onnistumaan niin laidasta kuin keskeltäkin.

Ralepa oli tällä kertaa vielä liian vahva varsinkin nopeissa laitahyökkäyksissä ja se veikin pisteet kotiin suoraan 3-0 (25-10, 25-18, 25-22).

Joukkueen kapteenin Anni Karjalaisen mukaan lauantain pelissä jalat liikkuivat paremmin ja sunnuntaina Raahea vastaan ei uskallettu hyökätä riittävän päättäväisesti. – Kisko lähdetään kaatamaan kovalla asenteella sunnuntaina, Karjalainen päättää.

Paka AT – Oulun Kisko su 5.11. klo 17 Kuusamon Liikuntahalli. Vapaa pääsy.