Skip to main content

Tule Kannustamaan meitä!

Kuusamon Pallo-Karhut Jääkiekko ry on mukana Kannustajat -ohjelmassa 2023!
  • Kannustajat -ohjelma jatkuu Koillismaan Osuuskaupan alueella ajalla 1.1.-31.12.2023. Ohjelman kautta paikallisille yhdistyksille ohjataan sponsorointitukea yhteensä 25 000 euroa. Ilmoittautumalla mukaan Kannustajiin voit konkreettisesti vaikuttaa osuuskaupan tukitoimintaan ja siihen, kuinka paljon suosikkiseurasi saa Koillismaan Osuuskaupan tukipotista.
  • Kannustaminen ei pienennä Bonustasi, vaan saat sen itsellesi aivan kuten aikaisemminkin. Huomaathan, että Kannustajiin tulee ilmoittautua vuosittain.
  • Kannustajaksi kannattaa liittyä heti, sillä valitsemasi yhdistys saa osuuskaupaltasi tukea sen mukaan, kuinka paljon sinulle ja muille Kannustajille on maksettu Bonusta tukivuoden aikana.
  • Voit ilmoittautua Kannustajaksi, kun olet Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen. S-käyttäjätililtä voit tarkistaa kuka on taloutesi pääjäsen.
Näin liityt Kannustajaksi:
  1. Kirjaudu S-käyttäjätilille osoitteeseen S-käyttäjätili
  2. Siirry S-käyttäjätilillä Asiakasomistajuus ja valitse sieltä Kannustajat
  3. Valitse mukana olevien yhdistysten joukosta se, jolle maksettavaa tukea haluat Kannustajana kasvattaa ja klikkaa: ilmoittaudun Kannustajaksi.
Tarkempia ohjeita ja lisätietoja löydät: Kannustajat – Koillismaa. Kiitos, että Kannustat!    

kannusta, vaikuta