Ykkössarjan finaali PaKa-VU 2-3

Hieno ottelutapahtuma nähtiin Kuusamon liikuntahallissa Pallo-Karhujen ja Vampulan Urheilijoiden mitellessä paremmuudesta naisten 1-sarjan kolmannessa finaalipelissä. Pallo-Karhut hallitsi ottelun kahta ensimmäistä erää erittäin vahvalla pelaamisella.Ottelu venyi aina viiteen erään ja päättyi runsaan kotiyleisön edessä harmittavaan 2-3 tappioon eräpistein 25-15, 25-19, 21-25, 21-25, 13-15.

-Hieno matsi. Lopputulos ei ollut kuitenkaan se mitä lähdettiin hakemaan. Syöttö-vastaanottopeli oli ratkaisevassa roolissa ja molemmat joukkueet hyökkäsivät kovaa hyvän vastaanoton jälkeen. -Kovin pitkiä huonoja jaksoja ei tullut, mutta kun marginaalit ovat pienen niin niukasti hävisimme, harmitteli Pallo-Karhujen päävalmentaja Marko Kaakinen ottelun jälkeen. Onnittelut Vampulalle mestaruudesta.

Pallo-Karhut saavutti ykkössarjassa tällä kertaa hopeaa viime vuotisen mestaruuden jatkoksi. Kiitokset joukkueelle, pelaajille, yhteistyökumppaneille ja muulle taustajoukolle erittäin hienosta kaudesta!

Mutta kausi ei ole suinkaan vielä ohi. Seuraavaksi Pallo-Karhut pääsee mittaamaan liigan jumbosijalle jääneen LiigaEuran kevätkunnon liigakarsintojen alkaessa. Tietoa tulevista otteluista kerrotaan Pallo-Karhujen www-sivuilla ja Facebookissajoten pysykäähän kanavalla!