Skip to main content

Runkosarjassa viimeinen kotipeli Pölkky Kuusamo vs. Pieksämäki

Pölkky Kuusamolla on runkosarjassa pelaamatta vielä kaksi peliä. Perjantaina Pölkyn vieraaksi tulee Pieksämäki ja sunnuntaina joukkue matkustaa Pihtiputaalle pelaamaan LiigaPlokia vastaan.

Perjantaina 11.3. Pölkky vs. Pieksämäki klo 18.30.
Otteluisäntänä on Nordea ja ilmaiset pullakahvit tarjoaa Siivousliike Sanitar.

Kuusamossa on lunta metrin verran ja sitä riittää vähintään omiksi tarpeiksi. Hiihtokelit ovat parhaimmillaan ja hiihtolomat on hyvä päättää sisäpalloilun merkeissä.

Perjantaina klo 18.30 alkaen liikuntahallin kattorakenteet joutuvat lujille, kun ”sata salamaa iskee tulta” ja yleisö ”räjähtää” kannustuksiin. Pelaajat ovat valmistautuneet jo hyvän aikaa pudotuspeleihin ja nyt on kannustajilla kenraaliharjoituksen vuoro.

Pölkky on tukevasti minimitavoitteessaan runkosarjan kuudentena, eikä takaa näy uhkaajia lähituntumassa. Sijoituksen parantamiseen on lähinnä teoreettiset mahdollisuudet. Joukkue voi valmistautua luottavaisin mielin pian koittaviin isoihin peleihin.

Sen sijaan Pieksämäki roikkuu oljenkortensa varassa. Karsinnat välttääkseen heidän pitää voittaa Pölkky ja WoVo täydellä pistepotilla. Lisäksi Pölkyn pitää hävitä viimeisessä pelissään Plokille tai Vampulan Mestolle.

Mutta kun kerran mahdollisuus on olemassa, Pieksämäki tulee tekemään parhaansa saavuttaakseen ensimmäisen etappinsa – kotijoukkueen kaatamisen. Asetelmasta tuleekin yleisölle mielenkiintoinen seurattava, mutta uskomme, että savolaisjoukkue ei tule näkemään toivomaansa – siis heikosti motivoitunutta ja lepsusti pelaavaa kotijoukkuetta.

Runkosarja päättyy sunnuntaina ja heti seuraavana päivänä on puolivälierävaiheen otteluparien valinnat. Alustavia pelipäiviä ovat 16.3., 19.3., 20.3. ja tarvittaessa 22.3. ja 24.3.

Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue hyvään pelisuoritukseen!
Otteluennakko liigan sivuilla, linkki.